Ето защо „студените” момичета всъщност са огън


Ето защо „студените” момичета всъщност са огън
Снимка: iStock/Guliver

Сигурни сме, че познавате поне едно момиче, което „мрази" всички. Мъжете редовно се плашат от този тип жени. Те са верни на себе си и са готови на всичко да останат такива, дори това да означава да се лишат от някои хора в живота си. Вие определяте ли себе си като такава? Тези жени изглеждат много студени, но всъщност умеят да обичат. Те са наистина много по - различни от останалите.

1. Те могат да контролират емоциите си

Когато не се чувстват добре или имат някакъв проблем, те не ангажират половинката си с това. Никога не биха позволили на емоциите им да навредят на връзката.

2. Лоялни са

За тези жени един единствен мъж е напълно достатъчен. Те нямат време за игри и не харесват този тип взаимоотношения. Искрени и лоялни, изневярата определено не влиза в „репертоара” им. Това за тях е нещо непростимо, което не биха си позволили да направят.

3. Дават свобода

Тези жени са наясно, че всеки човек има нужда от лично пространство и време за себе си и нямат никакъв проблем с това. Те обичат да прекарват времето си с човека, когото обичат, но никога няма да се почувствате задушени. Те уважават свободата както на партньора си, така и своята собствена.

4. Честни са

Никога не биха излъгали, само за да се чувствате добре. Напротив! Колкото и болезнена да е истината, те предпочитат нея пред всички останали благородни лъжи. Признават си какво изпитват във всеки един момент, без да се срамуват от емоциите си.

5. Преследват мечтите си

Те знаят точно какво искат и не биха се спрели пред нищо. Работят много усилено и вярват в себе си. Постигат всяка една цел, без да се страхуват от провал. Партньорите им са истински късметлии, защото имат до себе си човек, който винаги вярва в способностите и уменията им.

6. Имат прекрасни приятели

Те мразят токсични, фалшиви и егоистични хора и се грижат да странят от тях. Обикновено са заобиколени от позитивни и амбициозни приятели.

7. Те са позитивни

Всъщност, дори да изглежда студено, момичето, което „мрази“ всички, е много позитивен човек. Тъй като тя винаги е себе си и вярва в собствената си стойност, животът й дава най-хубавото, което може да получи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама