Не можеш да промениш човек, можеш само да го обичаш

  • Не можеш да промениш човек, можеш само да го обичаш
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 12.04.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Промяната е нещо, което се генерира от само себе си. Хората не ни променят, нито пък изпитанията, които срещаме в живота си. Ние се променяме в отговор на тези неща, в зависимост как са ни повлияли.

Истината е, че хората не се променят, докато сами не се почувстват готови за това. Нито един ултиматум, заплаха или обещание не може да накара някого да промени поведението си. Да, със силата на волята всеки може да прави нещо за месец или година, но то няма да бъде продиктувано от сърцето му. Истинската промяна се случва някъде дълбоко в нас, в главите и в душите ни. Илюзия е, че имаме влияние върху нечий живот, освен върху нашия собствен.

Вместо да се опитвате да кажете на света около вас как да се промени, променете мисленето си. Всеки път, когато някой ви обиди съзнателно или не, осъди ви или ви нарани, знайте, че това е вик за любов. Защото всеки има нужда да бъде обичан такъв какъвто е, а не променян. И само любовта и доброто могат да накарат един човек да иска бъде повече от това, което е.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.