Нека ти напомня какво заслужаваш


Нека ти напомня какво заслужаваш
Снимка: iStock/Guliver

В случай, че си забравила какво заслужаваш, нека ти напомня. Заслужаваш стихове, написани със страст. Заслужаваш всяка любовна песен и всяко ръкописно писмо. Заслужаваш бавни танци и разходки на лунна светлина.

Заслужаваш сгряващи сърцето сутрини и нежни съобщения вечер, но повече от това заслужаваш всички топли прегръдки за добро утро и сладки целувки за лека нощ.

Заслужаваш закуска в леглото и мързелива събота. Заслужаваш всички онези малки неща, направени с последователност.

Заслужаваш да бъдеш обичана. Заслужаваш цялата любов, която даваш, да ти се връща. Онази любов, която си мислиш, че никога няма да имаш, защото е само в книгите.

Заслужаваш да се покажеш „на светло”. Заслужаваш да бъдеш любима тема на някого, когато се вижда с най-добрите си приятели. Заслужаваш човек, който е горд да те има.

Заслужаваш човек, който по-скоро би загубил спор, отколкото да загуби теб. Някой, който ще захвърли с лека ръка гордостта си, защото знае, че ти си по-важна от неговото его.

Заслужаваш човек, който ще те накара да почувстваш, че имаш значение. Някой, на когото можеш да довериш тайните и страховете си. Някой, който никога няма да те накара да поставиш под въпрос стойността си.

Заслужаваш човек, който може да те направи щастлива, а не просто да те разсмее. Някой, който живее, за да вижда усмивката ти.

Заслужаваш човек, който знае, че любовта не е просто „пеперуди в стомаха”, а е по-дълбока от това. Някой, който знае, че не всичко опира до хубавите моменти, а до лошите времена.

Заслужаваш някой, който винаги ще те избира, въпреки да знае, че може да го нараниш. Защото, когато обичаш някого, ще поемеш риска, без значение колко е страшно. Заслужаваш да бъдеш нечия реалност, а не просто още една приказка. Защото ти си заслужаваш, момиче!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама