Нещата, които жените правим след раздяла


Нещата, които жените правим след раздяла
Снимка: iStock/Guliver

Жените приемаме раздялата по-тежко от мъжете. Това е така, защото когато се влюбваме, даваме всичко от себе си и таим големи надежди, но когато очакванията ни не се оправдаят, сме разочаровани. Има случаи обаче, в които жената просто се примирява с мисълта, че няма да е с този човек и продължава напред без излишни драми. Това обаче не означава, че приема леко нещата. Почти всяка от нас е преминавала през различни етапи. Ето кои са те:

1. Напиваме се

Това е начин да избягаме от реалността и определено голяма част от нас посягат към чашката след раздяла. Може би е някакво успокоение или пък гарант, че поне тази вечер ще си прекараме добре. Това определено не е правилният избор, но няма жена, която да не се е напивала от мъка по бившия си.

2. Правим големи промени 

Много жени след раздяла са готови да експериментират с външния си вид или пък да се променят като характер. Това определено е един от най-правилните начини, защото не вредим на себе си, а си помагаме.

3. Спим безразборно с различни мъже

Някои жени изпадат в толкова голяма депресия, че започват да се впускат в сексуални авантюри веднага след раздялата, което е доста опасно. Помислете първо за здравето си, преди да спите безотговорно с различни мъже.

4. Научаваме много неща за себе си 

Когато са разбили сърцето ни, можем да научим много неща за себе си. Можем да определим кое ни харесва и кое искаме да променим. Затова трябва да приемете нещата малко по-позитивно и дори да се опитате да се възползвате от тях.

5. Следим бившия и новата му приятелка в социалните мрежи

Никоя жена не харесва новата приятелка на бившия си. Факт. Това е нещо, с което жените не можем да се преборим. Няма как да не искаме да знаем какво се случва с него, по-щастлив ли е и дали е продължил напред с нов човек до себе си.

6. Спираме да се грижим за себе си 

Ако сте била прекалено отдадена на връзката и винаги сте се опитвала да изглеждате привлекателна в очите на половинката си, то често след раздяла се занемарявате. Но не бива. Трябва да продължите живота си, въпреки болката, а най-доброто решение за това е да си върнете стария външен вид и да заблестите отново.

7. Мотивираме се

Обикновено, когато имаме половинка, жените отделяме прекалено много време за връзката и забравяме за собствените си мечти. Точно заради това, веднага след раздяла, сме по-мотивирани да направим всичко онова, което не сме могли или за което не сме имали време, докато сме били с партньор.

8. Вманиачаваме се 

Някои жени започват често да минават покрай дома на бившия, да ходят на местата, които той обича. С една единствена цел - да го срещнат, надявайки се, че той може да осъзнае, че все още ги обича и да се съберат. Истината - рядко се случва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама