По-добре сама, отколкото с грешния човек

  • По-добре сама, отколкото с грешния човек
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 26.10.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Има много хора, които влизат и излизат от връзки постоянно, защото не искат да са сами. Страхът от самотата, от несподелеността на битието вече е придобил измерения на епидемия. Никой не иска да е сам в този жесток и суров свят. Искам да ви кажа, че емоционалното "износване" е много по-лошо от самотата. Постоянно да даваш, да се надяваш и да опитваш е адски изтощително. Затова не намирам нищо лошо в това да чакаш правилния човек. Всъщност, да си сама е един от най-големите подаръци, които можеш да си направиш.

Когато сте в една връзка от самота или скука, губите ценно време. Време, в което можете да правите това, което обичате и ви вдъхновява с хора, които ви правят истински щастливи. Вместо да градите нещо несъществуващо, използвайте го, за да научите нови неща, да разширите хоризонтите си, да си свържете с вътрешното си Аз.

Истинската любов не идва лесно и определено не ви чака зад всеки ъгъл. Не можете да превърнете посредствената връзка в духовна. Много е трудно да се намери човек, който да е съвместим с вас емоционално и интелектуално и с когото да споделяте дълбока страст и любов един към друг.

Бъдете внимателни с емоциите си. Не ги раздавайте на хора, с които знаете, че не си принадлежите. Не отваряйте сърцето си за някой, който никога няма да оцени неговото величие. Не губете енергията си за човек, който ви приема за даденост и не сте му приоритет.

Моля ви, спрете да правите това. Спрете да насилвате чувствата си, защото идеята за любовна връзка ви се струва привлекателна. Да си необвързана е невероятно приключение! Насладете му се, запазвайки сърцето си цяло за вашия човек.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.