Знам защо любовта си отива, понякога

  • Знам защо любовта си отива, понякога
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 15.10.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Знам защо любовта си отива, понякога. Отива си, за да дойде по-силна, по-изпепеляваща и да си тръгне по-болезнено. Така е, докато не разбереш, че самата любов е толкова изморена да си тръгва и да се връща, отново и отново. Не е виновна тя, че си отива - ние сме виновни. За съжаление се държим като вещ с човека до нас, сякаш ни принадлежи по право. Аз не се чувствам виновна за това, но сърцето ми определено чувства вина. Не съм искала да го оставя, напротив, борих се за любовта ни, но тя вече си беше тръгнала. Проклетницата, не си остави нито телефонния номер, нито адреса. Да й звънна и да я питам дали той е щастлив без мен? Има ли си нова любов? Целува ли я така, както мен или е самотен и страда по мен с уиски в ръка всяка вечер? Слуша ли нашата песен? Опитва ли се да ме забрави?

Имах прекалено много въпроси и нито един отговор. Ти какво мислиш, приятелко?

- Защо бъркаш секса с любовта? Ти си влюбена в него, не той в теб. Чувахте се и се виждахте, само когато имахте нужда от секс. Мила, той не ти е казвал, че те обича, тогава защо ти го обичаш? Мъжете не са от тази планета, те са трудни за разбиране. Повечето от тях се възползват от такива влюбчиви като теб. На отварянето на вратата в заведението ти беше впечатлена до небето. Това е тяхно задължение, друг е въпросът, че все по-малко мъже правят тези жестове за жените, а свалячите знаят как да се възползват от това.

Той дори не знае кои са любимите ти цветя, никога не се е интересувал. За каква любов говориш, като всичко между вас е било секс. Няма значение, какво ти е казал онази вечер той, а какво е направил. Използва те и се покри. Знаеш ли как ми се иска аз самата да вярвам, че са останали истински мъже. С всеки следващ мнението ми се променя и то не към добро. Един ден, ако намериш мъжа за теб, пази го така, както би пазила детето си. Мъжете са деца и всяка чужда играчка им е интересна. Не позволявай да бъдеш използвана от никого. Грешката ти е, че вярваш. Вярата е хубаво нещо, но не вярвай на мъж, докато не докаже, че ти си единствена. Това става с време, не за една вечер, за една вечер е просто секс.

Из "Последвай ме", Александър Глог

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.