Ако една жена каже "Край!", това наистина означава край


Ако една жена каже "Край!", това наистина означава край
Снимка: iStock/Guliver

Ако това се случи, тогава няма връщане назад.

Обикновено жените са много търпеливи и могат да простят глупавите грешки на партньора си. Те могат да издържат на лошо отношение от страна на други хора дълго време, преди да загубят самообладание, особено в сравнение с това как мъжете се държат в подобни ситуации. Независимо от това в живота на всяка жена идва момент, в който тя просто губи търпението си. Ако това се случи, тогава няма връщане назад.

Жените могат да бъдат много нерешителни и нестабилни. Те прощават за много неща и търпят злоупотреби до последно. Но щом търпението на жената достигне предела си, тя се сбогува с този мъж завинаги и няма да остане и следа от нейната нерешителност.

Тя вече няма да се съмнява. Ако една жена реши какво е достатъчно за нея, тя ще си тръгне завинаги. Никога повече няма да я видите и няма да можете да направите нищо, за да я върнете. Това се отнася по-специално за отношенията с мъжете. В самото начало на една връзка, женското търпение е неограничено. Дори един мъж да я нарани или обиди, тя все пак ще намери сили в себе си да му прости.

Ако тя вече не може да търпи грешките му, тя просто ще си тръгне и решението й ще бъде окончателно. За да избегнете това, оценете търпението на вашата жена.

Отнасяйте се с нея така, както тя заслужава. Не бъдете прекалено самоуверени, ако тя е търпелива с вас и ви прощава всичко. Търпението на жената в никакъв случай не е безгранично.

3 НЕЩА, КОИТО РУШАТ ОТНОШЕНИЯТА НИ

Все още сте в състояние да я спрете, преди да е станало твърде късно. Ако забележите, че тя вече ви няма доверие, пак можете да промените отношението си и да я накарате да повярва отново във вас. Все още можете да възстановите връзката между вас, която сами сте унищожили. Опитайте се да бъдете в най-добрата форма, когато става въпрос за отношения с нея. Винаги се отнасяйте добре с вашата жена и правете всичко възможно да я задържите, защото тя заслужава най-доброто.

Правилно, преди да е твърде късно! Не бъдете толкова самоуверени, вярвайки, че ще успеете да я върнете след време. Не бъдете наивни да вярвате, че можете да повлияете на нейното решение. Няма да успеете.

Не ѝ беше лесно да ви пусне, но така или иначе го направи. Тя никога не би си позволила да преживее всичко това наново. Винаги е трудно да освободиш любим човек и веднага щом тя ви пусне напълно, няма да има връщане назад. Ще ви остави зад себе си в миналото си. Тя ще гледа към бъдещето, в което няма място за вас.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама