Ако любовта боли повече, отколкото лекува, пуснете я


Ако любовта боли повече, отколкото лекува, пуснете я
Снимка: iStock/Guliver

Пуснете тази любов, защото никой не заслужава да бъде временно решение, никой не заслужава да бъде втори избор, никой не заслужава да бъде обичан, но само малко.

Ако любовта боли, пуснете я, в противен случай ще останете с болка, която никога няма да премине, с белези, които никога няма да изчезнат, и със сълзи, които никога няма да изсъхнат.

Ако любовта ви примамва в капан и не ви дава усещане за свобода, пуснете я, защото в противен случай ще ви удуши. Ако любовта за вас е само осъждане, а не приемане, пуснете я, защото с нея никога няма да можете да почувствате, че сте достатъчно добър.

Ако любовта ви изпълва със съмнения, а не с увереност, пуснете я, защото ще унищожи самочувствието ви. Ако любовта ви кара да чувствате, че вашата личност се приема за даденост, а не като нещо ценно, пуснете я, защото в противен случай ще ви изгори.

Ако любовта към него ви кара да чувствате срам, а не  гордост, пуснете я, защото тя ще ви завлече в бездната на самоунищожението.

Ако любовта към него ви плаши и не ви стане утеха, пуснете го, иначе ще живеете със съжаление. Никога няма да сте истински щастливи, ще живеете със спомени, които никога няма да избледнеят, ще живеете с чувства, които никога няма да отминат,

ТИ ЛИ СИ МОЯТА СРОДНА ДУША?

Ако любовта ви настигне в неподходящия момент, пуснете я, защото в противен случай тя ще изведе на повърхността всичко най-лошо, което е във вас. Ако любовта се съревновава с бившата ви любов, пуснете я, защото свършва с вашето предателство. Ако главата ви е пълна със съмнение, а не с надежда, пуснете любовта, защото в противен случай ще го накарате да плаща за грешките на другите.

Ако любовта изисква твърде много от вас, пуснете я, защото не можете да дадете това, което нямате. Ако любовта ви изглежда грешна, а не правилна, пуснете я, защото любовта е послание отгоре, мощна сила, прекрасно чудо и трябва да я почувствате с цялата си душа.

Пуснете я, защото никой не заслужава да бъде временно решение, никой не заслужава да бъде втори шанс, никой не заслужава да бъде обичан, но само малко.

Никой не заслужава да бъде третиран несправедливо.

Ако любовта ви наранява, пуснете я, защото никой няма право да се държи безсърдечно, егоистично и жестоко в една връзка.

Никой не се е родил, за да бъде подценен да страдат в любовта или да изпитва болка!

Вие сте родени да обичате, да бъдете обичани и да живеете щастливо с човека, който ще ви уважава и цени!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама