Ти ли си моята сродна душа?


Ти ли си моята сродна душа?
Снимка: iStock/Guliver

Истина е - когато срещнеш своята сродна душа, просто ще разбереш. Но как ще се почувствате? Как ще разберете това?

Просто... ще го почувствате! Знаете какво иска другият човек и сте в състояние да предвидите какво ще каже. Ако завършвате изреченията си един на друг, това е добър знак, че трябва да бъдете заедно. Ако обаче оценявате различията си, това е още по-сигурен знак. Лесно е да се постигне съгласие, по-трудно е да се направи компромис.

Вашата връзка се засилва с времето. Не стигате само до определена точка в отношенията си и чувствате, че сте заседнали там. Чувствате се така, сякаш връзката ви с времето се укрепва, любовта ви е още по-силна. Просто става все по-добре. Най-добрите връзки са тези, в които ставате все по-близки всеки ден и сте щастливи и развълнувани да станете от леглото, защото се радвате да прекарате деня заедно.

Вашето ниво на комуникация е несравнимо. Чувствате се сякаш можете да кажете на партньора си каквото и да е и няма да бъдете съдени. Вие също сте готови да изслушате това, което той казва и проявявате разбиране. Вие сте развълнувани да му кажете неща - дори ако става въпрос за интересна статия, на която сте попаднали по време на работа. И знаете, че той ще оцени вашите истории, колкото и незначителни да изглеждат на другите.

АКО ТОЙ НАИСТИНА ВИ ОБИЧА, НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ДУМИ, ЗА ДА ВИ ГО ДОКАЖЕ

Чувствате се добре, дори и да сте уязвими. Говорейки за разказване на незначителни истории, вие също трябва да се чувствате така, сякаш можете да разкажете на партньора си за тъмните с страни, а той да ви разбере и приеме. Може би винаги сте притежавали психически способности или вярвате в силата на четирилистните детелини и просто умирате да кажете на някого. Ако половинката ви е първият човек, който ви идва наум, това означава, че ви е удобно да сте уязвими във вашата връзка и знаете, че не можете да кажете нищо, което ще го накара да ви се смее.

Предпочитате да сте заедно. Всичко е по-добре заедно. Или поне трябва да е в една трайна връзка. Разбира се, ще е забавно да отидете на кино и да гледате някой нов филм или да хапнете в любимия си ресторант, но какво да кажете да си останете вкъщи и да се гушкате на дивана? Ако сте сродни души, няма да има значение какво ще правите- важното е да сте заедно!

Бъдещето е вълнуващо, не ужасяващо. Стареенето е обикновен човешки страх. Може да не искате да остарявате, но ако остаряването с партньора ви се струва вълнуваща перспектива, това е чудесен знак, че най-вероятно сте открили своята сродна душа.

Това са само малко част от нещата, които ще ви помогнат да разберете дали човекът до вас е вашата сродна душа. Важното е да слушате сърцето си, то никога няма да ви излъже!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама