Ако не изпитваш тъга в любовта, значи си с грешния човек


Ако не изпитваш тъга в любовта, значи си с грешния човек
Снимка: iStock/Guliver

Звучи ви налудничаво, нали? Но замислете се - ако сте с точния човек, с някой, който променя живота ви, карайки ви да се чувствате толкова живи, колкото никога не сте били, няма да бъдете щастливи всеки ден. Ще бъдете тъжни, дори притеснени, че някога може да дойде време, в което да не се чувствате така. Ще бъдете изплашени, когато излезете от зоната си на комфорт.

Любовта е това невероятно, нематериално чувство, което сякаш бълбука в стомаха ви и гъделичка душата ви. То ви дава онези моменти на признателност и благодарност, тези непреодолими океани, които бушуват в гърдите ви, като постоянно ви напомнят, че имате какво да загубите. При това много. Когато сте влюбени, винаги имате какво да загубите и това е тъжно. Това е мъчително. Ето защо любовта ви държи будни в полунощ с буца в гърлото.

5 НАВИКА, КОИТО ВИ ПРЕЧАТ ДА БЪДЕТЕ ДОБРА ПОЛОВИНКА

Може би хората ще вдигнат вежди с недоверие, когато чуят това. Може би ще набръчкат нос и ще завъртят очи, защото хората вярват, че никога няма да се страхувате да загубите някого, ако сте с правилния човек. Хората вярват, че такова притеснение няма да съществува, ако сте в уверена и спокойна връзка, но това не е така.

Любовта не е удобна. Да, в нея има моменти на блаженство, но те бързо биват заменени от страст, гняв, страх, мъка и безумна радост. Тя ви кара да купите на човека, когото обичате, любимия бургер, само защото е вторник. Истинската любов не ви кара да ставате мързеливи и нехайни. Напротив, тя изисква постоянно присъствие в настоящето. Никога не трябва да спирате да показвате на някого, че сърцето ви го е избрало преди всичко, че сте готови да се биете, да плачете, да се влюбвате в него всеки ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама