Ако не можете да доверите душата си на един човек, не доверявайте и тялото си


Ако не можете да доверите душата си на един човек, не доверявайте и тялото си
Снимка: iStock

Влюбете се в някой, който ще ви обича безусловно. Който ще приеме вашите недостатъци, несъвършенства, всички лудости дори и ще ви накара да се почувствате специални. Който ще се бори за вас въпреки трудностите и бурите в живота. Кой ще разбере вас и вашите безумни или досадни маниери. Който ще ви успокои, докато не се почувствате отново спокойни и щастливи. Който ще говори с вас след дълга борба.

Влюбете се в някой, който ще оцени вашите усилия и който ще ви напътства и подкрепя през целия ви път в живота. Който пак ще бъде с вас в края на деня, кой ще пътува с часове, само за да види усмивката ви. Който винаги ще бъде до вас, каквото и да се случи.

Влюбете се в някой, който ще ви целува всеки път и ще ви накара да почувствате, че сте най-значимото същество в света. Който ще ви накара да почувствате внезапното изтръпване и едно прекрасно усещане вътре в душата ви. Който ще ви прави серенада по телефона и ще ви говори нежно, докато заспите. Ще ви изненадва и ще ви изпраща дълги и сладки съобщения, за да ви събуди.

РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ ВРЪЗКАТА ВИ Е КЪМ СВОЯ КРАЙ

Влюбете се в някой, който може да бъде най-добрият ви приятел и любовник в същото време. Който ще остане до късно до вас и ще си говорите за нещата от живота, ще мечтаете, ще се смеете. Който ще прекара остатъка от деня с вас, защото ще иска да бъде до вас във всяка възможна секунда. Но въпреки всичко ще ви дава свободата, от която имате нужда. Ще се разделяте за малко, а след това ще се прегърнете силно, защото ще си липсвате. Този човек няма да се умори да държи ръката ви и да покаже на всички колко дълбоко е влюбен във вас.

Влюбете се в някой, който ще ви прощава всеки път, когато сгрешите. Който ще ви поставя на първо място, пред работата и всичко друго/всеки друг на този свят. Който ще направи всеки ваш миг небесно блаженство. Който ще изпълни обещанията си към вас. Който ще уважава вас и вашите решения в живота.

Влюбете се в някой, който може да обича душата ви повече от тялото ви. Не, не ви трябва човек, пред когото не можете да се разкриете. Ако не е готов да надникне в душата ви, да види болката ви и да излекува раните ви, то значи не заслужава и тялото ви.

Влюбете се в някой, който ще ви обича такива, каквито сте. Който може да премахне вашите притеснения, сълзи и съмнения. Който никога няма да се умори да ви обича! Кой ще ви направи щастливи и никога няма да си тръгне.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама