Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен


Ако правите тези 6 неща, излизате с г-н Грешен
Снимка: iStock

Грешният човек не се появява случайно - вие го позволявате. Внимавайте за тези 6 често срещани грешки при запознанства, които всички сме правили поне веднъж или два пъти!

1. Мислите, че всеки човек е "единственият"

Понякога сме толкова фокусирани върху нашата крайна цел – сродна душа, семейство и т.н. – че сме склонни да се надяваме, че всеки човек е Единственият. Толкова много искаме да намерим г-н Правилен, затова пренебрегваме червените знамена, докато се стремим към наградата.

Вижте още: Смях: Как да четем обявите за запознанства

2. Бъркате химията с любов

Химията е страхотна, но ще изкара само около шест месеца. По-дългите, смислени връзки изискват някои качества извън химията. Общите цели, сходните интереси и допълващите се личности са важни, за да назовем само няколко. Понякога избираме нашите партньори или потенциални партньори почти изцяло въз основа на химията или външния вид и пренебрегваме наистина важните неща.

3. Игнорирате проблемите, защото го харесвате

Спомняте ли си тези червени знамена, които споменахме по-рано? Е, те се върнаха. Само защото един мъж има десет качества, които наистина харесвате в него, това не извинява лошото му поведение! Ако нещо е неприемливо, то все още е неприемливо от някой, когото харесвате - може би дори повече.

4. Ходите на среща, за да избегнете нараняване

Срещите, за да избегнете нараняване, не работят. Защото единственият човек, когото в крайна сметка ще нараните, сте вие ​​самите.

Вижте още: 8 профилни снимки, които привличат мъжете

5. Чувствате се по-сигурни, ако той е с вас през цялото време

Той наистина ви харесва, което е страхотно, защото смятате, че контролирате ситуацията.  Обсипва ви с внимание и обич и ви кара да се чувствате сигурни - но не и влюбени. Виждате ли, ситуацията, която описваме, е в която връзката не е равна. Той си пада много повече по вас, отколкото вие по него, и това не е честно.

6. Чувствате, че нещата се развиват твърде бързо

Вие се срещате. Спите с него. Той ви казва, че ви обича. Вие избирате имена за първите си деца. Живеете заедно. Тогава имате двуседмична годишнина. Сега сте във влак, който се движи твърде бързо, за да скочите. Един от най-очевидните признаци, че сте във връзка с токсичен човек, е, че нещата се развиват твърде бързо. Рим не е бил построен за един ден, както и трайна, смислена връзка. Завършването с грешния човек не става случайно. Това се случва поради това, което пренебрегваме и толерираме. От какво сте готови да се откажете, за да не повторите същата грешка?

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама