8 профилни снимки, които привличат мъжете


8 профилни снимки, които привличат мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Все по-популярни стават сайтовете и приложенията за запознанства. Вашата профилна е тази, която определя кои мъже ще ви забележат и защо.

Не е тайна, че мъжете са визуални същества и да привлечете вниманието на правилните започва в момента, когато вашето лице се появи на екрана им. Без подходяща профилна снимка, той няма да ви отдели и минутка от времето си. Няма да разгледа останалите ви кадри, нито да прочете профила ви. Затова днес ви предлагаме 8 съвета как да изберете най-добрата си профилна снимка.

1. Високо качествена снимка на лицето ви

Наложително е вашата профилна снимка да бъде в близък план, тъй като мъжът трябва да получи мигновена представа коя сте и как изглеждате. А снимката на лицето ви с добро качество е начинът да постигнете това. Това не означава, че трябва да прекалявате с грима и прическата, но трябва все пак да подчертаете естествената си красота, за да приковете вниманието му и най-важната част - да кликне на профила ви.

2. Не се покривайте

Това трябва да е очевидно, но много жени на профилните си снимки носят слънчеви очила или пък лицата им са слабо осветени. Шапките също трябва да се избягват.

3. Не си слагайте селфи, направено пред огледало

Това определено не е добра идея. Най-добре си направете директно селфи или помолете някой да ви снима.

4. Само вие на снимката

Много пъти жени биват отхвърлени онлайн, тъй като има втори човек на снимката. Момиче или момче - няма значение. Ако мъжът е дори най-малкото объркан коя сте, той ще пропусне да кликне на профила ви.

5. Избягвайте прекалено много секс

Мъжът не трябва да мисли за секс повече, отколкото когато види женско лице. Дълбоките деколтета и многото плът ще привлекат вниманието на мъжете, но заради други причини. Ако търсите нещо повече от среща за секс, не бъдете прекалено разголени. Вашата профилна снимка трябва да го кара да мисли: "Уоу, тя е прекрасна", повече отколкото: "Искам да я забия".

6. Избягвайте прекалено много бизнес

По същия начин, както не искате мъжът да мисли за секс в момента, когато ви види, не искате той да ви сметне за бизнес дама. Това са онлайн срещи, а не интервю за работа. Носете нещо, което подчертава женствеността ви.

7. Носете цвят

Изследвания са показали, че жени, които носят цветни дрехи на профилните си снимки, получават повече и по-добра обратна връзка. Червеното винаги е добра идея, но синьото, оранжевото, розовото и зеленото също е доказано, че са по-добра алтернатива в сравнение с черното, бялото и бежовото, когато става въпрос за привличане на мъжкото внимание.

8. Флиртаджийско лице, гледайте в камерата

Проучване в OKcupid.com е показало, че жените получават повече внимание, когато гледат директно в камерата на своята профилна снимка. Същото изследване посочва също, че флиртаджийското лице с усмивка получава най-добрите резултати.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама