Бъдете с някой, който може да усети болката ви и да върне усмивката ви


Бъдете с някой, който може да усети болката ви и да върне усмивката ви
Снимка: iStock/Guliver

Връзките могат да бъдат толкова красиви, когато са налице истински приятелства и емоционална близост. Затова изберете този, който е преди всичко ваш приятел, а не само любовник.

В основата на всяка връзка е приятелството. На първо място трябва да сте истински приятели, след това любовта ще бъде силна и здрава.

Когато започнете да се срещате с някого, първо разберете дали можете да му доверите тайните си, да разголите душата си.

Не твърдим, че физическата привлекателност и желанието за интимност са много важни, но това е твърде малко за една връзка. Избирате някого не защото човекът е красив отвън и прекрасен любовник, а защото е истински човек и приятел. Оставате с него, защото се допълвате. Ставате двойка, защото заедно сте по-добри, отколкото сами.

Намерете този, който ще ви направи по-добри. Става въпрос за човек, който ще ви повлияе по такъв начин, за да станете по-добра версия на себе си. Трябва да е някой, който ще ви подкрепя винаги и във всичко, всичките ви идеи и най-смелите ви мечти. Който ще бъде близо, дори и целият свят да ви обърне гръб. Този, който ще повярва във вас дори повече, отколкото вие ще вярвате в себе си.

Намерете този, с когото ще станете един екип, едно цяло. Най-големият ви фен. Човек, с когото можете да изкачите всички планини, защото никой не може да ви спре.

Намерете някой, който ще научи мъдростта от вас, а вие ще вземете най-доброто от него. Който ще оцени вашето мнение. Този, който ще ви чува, дори когато шепнете.

Намерете някой, който ще ви разбира дори без думи. Който може да чете между редовете, да ви чувства от разстояние.

Намерете този, който никога няма да ви омръзне. Всяка минута с него ще ви бъде приятно. Дори тишината ще бъде толкова хубава.

Намерете някой, който ще бъде толкова ваш, че постепенно ще станете сходни помежду си. Ще започнете да забелязвате, че се усмихвате на едно и също, пеете едни и същи песни, произнасяте едни и същи фрази.

КАК ПРАВИЛНО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЪЖА, С КОГОТО ЩЕ ПРЕКАРАТЕ ЖИВОТА СИ

Намерете някой, който ще ви прости грешките. И никога няма да ви обвини.

Човек, който никога няма да ви изостави, защото заедно ще преминете през всяка буря.

Намерете някой, който ще ви мотивира и вдъхновява. Винаги ще бъде до вас.

Заедно ще можете да постигнете всяка цел. Да сбъднете всяка мечта. Заедно можете да станете най-добрите версии на себе си!

Намерете някой, който иска да изгради всичко ново с вас. Ново приятелство. Нова любов. Нов живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама