Дневен хороскоп за 19.10


Дневен хороскоп за 19.10

Понеделник е един от любимите ни дни, противно на всяка логика за края на уикенда. Но понеделниците носят свеж полъх на вдъхновение, промени и онова малко ново начало, което отлагаме от толкова време. Вдъхновяващ! Такъв е понеделника за нас, пожелаваме ви вдъхновяваща седмица и на вас.

Дневен хороскоп за Овен

Днес ви предстоят много разговори, в които трябва много да внимавате и какво чувате, а още повече трябва да внимавате, какво говорите.  Най-добре си водете записки, няма нищо срамно. Това е признак на професионализъм.

Дневен хороскоп за Телец

Днес приоритет трябва да бъдат децата ви. Няма нищо по-важно от тях, дори работата ви. Не натяквайте какви сте били на тяхната възраст. Поколенията са различни. Това, от което имат нужда е разбиране.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес денят дава път на най-странните идеи. Дайте им шанс и вие. Никога не се знае откъде ще изскочи заекът. Печелят онези, които рискуват. Сега може да сте вие!

Дневен хороскоп за Рак

Днес за вас ще е най-добре да прекарате деня сред хората.  Усамотението ви е противопоказно, дори да искате да се скриете в черупката си. Усмивката също е задължителна. Неусетно ще разберете как сте се издигнали над меланхолията си.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес се опитайте да си представяте нещата такива, каквито бихте искали да бъдат. Не забравяйте, че добрите мисли се материализират. Сега сте поставени в положението да изпълнявате неприятни задължения, които в един по-късен момент ще улеснят значително живота ви.

Дневен хороскоп за Дева

Днес ще ви се наложи да се съсредоточите в решаването само на един проблем. Не се изкушавайте да разнообразите дейността си с други по-леки задачи. Важното няма да избяга, а само ще се натрупа.

Дневен хороскоп за Везни

Днес от полза ще ви бъдат смелостта и последователността. Страха оставете на заден план. Няма да е излишна доза положително мислене  и вяра.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес е добре да спазвате обещанията и да бъдете точни. Много е вероятно да си имате работа с неща, които изискват специално отношение, както в преносен така и в буквален смисъл.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес бъдете внимателни и мили с близките си. Не забравяйте, че съвсем скоро ще имате нужда от тяхната подкрепа. Бъдете готови да направите компромиси в личен план.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес бъдете практични. Някой ще се опита да изкопчи от вас обещание. Не го давайте лесно, ще се очаква да го изпълните. Родителите да бъдат по-бдителни по отношение на децата си.

Дневен хороскоп за Водолей

Фантазията ви ще е необикновена и ще ви бъде от изключителна полза. Ако ви осени силно желание за промяна, не се колебайте да започнете ремонт в дома ви. Дори само да пребоядисате стените – това ще ви зареди с много сили и вдъхновение.

Дневен хороскоп за Риби

Любовта е хубаво нещо, но вие сте склонни да идеализирате. Включете разума на максимално ниво, нека ви продъни ушите. Ако няма противоречия със сърцето чудесно. Ако ли пък не- помислете добре дали какво ще спечелите ако направите компромис.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама