Дневен хороскоп за четвъртък 17.12


Дневен хороскоп за четвъртък 17.12

Денят е много подходящ да се сближите с хора, с които сте загубили контакт. Опитайте се да възродите стари приятелства и работни взаимоотношения, защото със сигурност ще са ви от полза през първите дни на новата година.

Дневен хороскоп за Овен

Днес се въздържайте от взимането на окончателни решения. Все още има твърде много детайли, които са ви неизвестни. Изчакайте да получите цялата необходима информация, за да можете да вземете правилното решение.

Дневен хороскоп за Телец

Днес късметът ще е на ваша страна. Това обаче не означава, че трябва да си мислите, че ще получите всичко на готово. Някои неща ще трябва да свършите сами, а късмета само ще ви помогне.

Дневен хороскоп за Близнаци

Има голяма разлика между това, да помогнете на някого и това да поощрявате нечие лентяйство. Ако се случи второто, много е вероятно някой да ви увисне на шията и да се опита да ви използва, ако вече не го прави.

Дневен хороскоп за Рак

Ако днес ви се наложи да пазарувате ще трябва да се ограничите само до най-необходимото. Финансовото ви състояние, не е такова, че да можете да си позволите капризи или разхищение.

Дневен хороскоп за Лъв

Дайте воля на въображението си и оставете мисълта ви да лети на където поиска. Дори и някой  да ви каже, че се опитвате да откриете топлата вода, не му обръщайте внимание, защото може да се окаже, че сте намерили изключително евтин начин за подгряването ѝ.

Дневен хороскоп за Везни

Днес не трябва да се самозалъгвате по никакъв повод, а напротив да бъдете максимално честни пред себе си и хората около вас. С искреност ще постигнете много повече, отколкото с дребни и дори невинни лъжи.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес внимавайте много за постъпките си. Може да се окаже, че твърде свободно се разпореждате с нещата и хората около вас. Много е вероятно на по-късен етап да съжалявате за прибързаните си действия.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес внимавайте, какво говорите пред хора, които не познавате особено добре или не сте сигурни в отношението им към вас. Както добре знаете, не всички хора около са добре настроени към вас, така че бъдете предпазливи.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес трябва да се вслушвате в това, което ви говорят хората и не само да се вслушвате, а и да се опитате да чуете и неизреченото с думи. Може би някой се опитва да ви предупреди по някакъв начин.

Дневен хороскоп за Водолей

Може би днес няма да зачитат мнението ви толкова, колкото би ви се искало. Не го правете на проблем, а намерете начин как да представите мислите, така че другите да ги разберат и приемат.

Дневен хороскоп за Риби

Днес основните ви проблеми ще са от финансов характер. Това не е нещо необичайно, но както винаги ще предизвика раздразнение. Не се отчайвайте ще настъпят много по-добри времена в това отношение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама