Дневен хороскоп за петък - 18.12


Дневен хороскоп за петък - 18.12

Дневен хороскоп за Овен

Днес за вас ще е най-добре да усмирите самочувствието си. Не се заблуждавайте относно реалните ви възможности. Възможно е да се нагърбите със задачи, от които няма да можете да изпълните и половината.

Дневен хороскоп за Телец

Ако до вчера сте имали финансови проблеми, то днес те ще са на път да се решат. Можете да си позволите малко повече лукс и глезотии, но все пак трябва да знаете кога и къде да спрете.

Дневен хороскоп за Близнаци

Ако днес имате възможност да отидете да поплувате в някой басейн ще бъде страхотно за общото ви състояние. Ако не нямате тази възможност, сутринта станете малко по-рано и вземете продължителен душ,като си представяте, че тя отмива всичките ви проблеми.

Дневен хороскоп за Рак

Днес ще имате невероятната възможност да направите много хора щастливи. Това ще е най-голямата ви награда, без значение дали сте помогнали финансово или просто сте накарали някого да се усмихне с добра дума.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес най-неприятното нещо за вас ще е разсеяността ви. Стойте далеч от ценни и чупливи предмети, за да не се наложи да ги плащате. Всичко извън разсеяността ви ще е изпълнено със завиден ентусиазъм.

Дневен хороскоп за Дева

Днес ще ви върви във всичко, с което се захванете. Използвайте този момент и свършете, колкото се може повече неща. Дори няма да усетите и умора.

Дневен хороскоп за Везни

Днес денят ще ви донесе поводи за гордост и съответно уважение от страна на околните. Сега е моментът да напомните на шефа си да ви вдигне заплатата или поне да ви даде коледна надбавка

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес трябва да уважавате чуждата гледна точка, но в никакъв случай не отстъпвайте от собствените си позиции. Намерете верния начин и точните аргументи, за да покажете, че вие сте прави и другите гледни точки няма да имат значение.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес ще имате огромна енергия за работа, но внимавайте да не се окаже, че просто е кипял безсмислен труд. Преценете внимателно приоритетите си и вложете цялата си енергия в най-важното.

Дневен хороскоп за Козирог

Каквото и да правите днес, няма да можете да избягате от отдавна назрявали проблеми, пък и от себе си. Най-доброто, което можете да направите е да помислите трезво над проблемите и да започнете да ги отстранявате един по един.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес трябва повече да вярвате в себе си и собствените си сили. Със сигурност ще се намери някой, който ще се опита да ви разколебае, но ще е голяма грешка, ако се подадете на тези провокации.

Дневен хороскоп за Риби

Ако днес сте решили да се впуснете в нещо ново, трябва много добре да си дадете сметка, дали то ще е по силите ви. Много е важно оценката ви да е реална, за да не се наложи да търсите помощ и така заслугите да бъдат приписани на друг.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама