До човека, който ще ме обича, дори и с разбитото ми сърце


До човека, който ще ме обича, дори и с разбитото ми сърце
Снимка: iStock/Guliver

Запомнете от мен -  не е толкова лошо, ако ви разбият сърцето. След известно време свиквате с това. Първо се сриваш, но после разбираш, че трябва да продължиш напред и да бъдеш силен

Това съм аз, така че, моля те, спести ни време и не се опитвай да ме поправиш.

Не се опитвай да заличиш миналото ми, защото аз съм единственият човек, който може да го направи. Изтрих колкото се може повече болка. Станах по-силна от всякога. Но винаги ще бъда малко разбита....

Винаги съм давала най-доброто от себе си, на семейството си, на приятелите си, на хората, които обичах. Влязох навътре и заложих много в голямата игра със сърцето си. И когато залагате много, трябва да сте готови да загубите много. Това се случи с мен. Аз дадох сърцето си и в замяна го разбиха на малки парчета.

Това, което се опитвам да кажа е, че избрах отново да бъда смела и избрах да те обичам. Казвам, че винаги ще се боря с миналото си, когато се опитва да застане между нас. Но ще трябва да бъдеш търпелив с мен.

Разбери, когато се счупих, молех се да бъда някой различен човек. Плаках и отчаяно исках да не съм това, което съм. Просто исках болката да отмине. В крайна сметка болката ме превърна в човека, който съм днес. Научих много от нея, след като успях да заглуша болката и да се съсредоточа върху ученето и в крайна сметка всичко имаше смисъл.

Най-красивият урок, който научих, след като се счупих, е, че всъщност можеш да обичаш, колкото и да си разбит. Мога да пазя любовта толкова силно и усещам всичко с тръпка три пъти по-голяма.

В началото не знаех как да си върна сърцето и нямах представа дали някога ще мога да обичам отново. И тогава някой ми каза, че не мога да позволя на лошите неща, които ми се случиха, да ме определят или да определят бъдещето ми. Каза ми още, че имам много повече власт над бъдещето си, отколкото миналото си. И реших да възприема това.

Научих как да закърпя сърцето си и въпреки че все още можете да видите пукнатините, аз съм готова за новата глава от моя живот.

Заради пукнатините, които остават, защото все още съм малко разбита, знай, че няма да бъда перфектна. Любовта ми ще бъде предизвикателство и пълна с възходи и падения, а понякога може дори да се запиташ дали си заслужавам. Но ако се научиш да пренебрегваш несъвършенствата ми, обещавам ти, ще извървим пътя на живота си заедно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама