До жената, която зае моето място в сърцето му


До жената, която зае моето място в сърцето му
Снимка: iStock/Guliver

Здравей, скъпа,

Ако си успяла да го „хванеш”, тогава поздравления - това означава, че той те е пуснал (което е рядкост, така че, моля, оцени го). Ако можеш с чиста съвест да го наречеш твой, това означава, че той отдавна е забравил за мен, за нас и за всичко останало между тези местоимения.

Но ако и той може да те нарече негова, това означава, че наистина те обича и може би малко ревнувам. Но в крайна сметка, затова пиша писмо – за да кажа всичко. Да бъдеш обичана от него не е нищо друго освен благословия, така че никога не го забравяй. Ако можеш да бъдеш с него и нищо не те спира, просто знай, че си на път да се впуснеш в любов за цял живот. Така, както аз знам, че ще го обичам до края на живота си.

Той е красив човек с неуморно сърце и прекрасна душа. Той е трудолюбив, с невероятно чувство за хумор и инстинкти на защитник. Той е всичко, за което някога си мечтала, но не си знаела, че можеш да имаш. Когато си с него, надявам се да преброиш всички лунички по лицето му и да се потопиш във всяка искрица в очите му.

Когато си лягате вечер, надявам се да му дадеш неговата страна на леглото и да харесаш начина, по който хърка и говори в съня си.

Когато излизате да ядете, надявам се да не го караш да опитва нови неща или да яде повече зеленчуци.

Когато избирате филм, надявам се да не посягаш към секцията с психотрилъри, защото той мрази тези.

Когато го целуваш, надявам се да влагаш цялата емоция на света.

Когато говори за автомобили, надявам се да слушаш истински и да успееш да научиш как се сменя маслото.

Когато станеш уязвима, дръж се здраво и го обичай още по-силно.

Когато ти каже, че те обича, надявам се да знаеш какво означава това и се надявам, че го обичаш обратно - яростно и безразсъдно. Най-важното, което иска да ти кажа, е, че се надявам никога да не почувстваш какво е да го загубиш.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама