Дори да имам 100 живота, пак теб ще избера!


Дори да имам 100 живота, пак теб ще избера!
Снимка: iStock

"Заедно влязохме в любовта с широко отворени очи, ясно виждайки всяка стъпка по този път. Вярвам в съдбата, но също така вярвам, че ние сме предназначени само за това, което изберем" - Кирстен Уайт.

Избирам те.

Не само за ден или миг, а завинаги. И няма значение дали това означава за цял живот. Ти си душата, която ще търся. В гърдите ти бие сърцето, изпратено за мен.

Любовта, която дори не се опитах да открия, сама ме намери. Изглежда, че животът около мен се върти невероятно бързо, изтрива всичките ми минали убеждения и ме вдъхновява да вярвам в нещо повече от себе си - в нещо повече, отколкото планирах. В теб...

Струва ми се, че няма подходящо време за любов. Но в същото време не може да се спори с факта, че любовта винаги идва при нас. И въпреки това продължаваме да търсим. Не знаем къде трябва да бъдем или къде да спрем, като продължаваме да се вкопчваме в началото, което дори не съществува. И някъде по средата на всичко това изведнъж забравяме, че трябва да дишаме. Забравяме, че трябва да живеем.

Избирам те, защото от теб едновременно си поемам дъх и имам стимул да живея.

Никога не съм мислила, че просто трябва да избера любовта. Всъщност нямах идея, че някой ден ще те избера. Но аз правя този избор - днес, утре и докато имам възможност да се събудя с изгрева, за да вкуся красотата на новия ден.

Понякога си мисля, че любовта ми към теб беше избор, направен за мен отгоре. Сякаш някой пое контрола над сърцето ми и реши (много преди умът ми да го осъзнае), че си изпратен само за мен. В един момент се усъмних в идеята за "единствения".

СИГУРНИ ЗНАЦИ, ЧЕ СТЕ ВЪВ ВРЪЗКАТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТЕ

В крайна сметка осъзнаването, че само един човек е подходящ за вас на този свят е доста страшна перспектива. И ето, това, което ме плаши, е не това, което би се случило, ако успея да намеря своята сродна душа, а какво би станало в живота ми, ако никога не я намеря.

Направих своя избор, преди да разбера, че те обичам.

Избирам те, защото ти си единственият, който ме вдъхновява просто да бъда себе си.

Знам със сигурност, че не мога да си представя нашата раздяла и да живеем без всичко, което имаме. Без това, което възникна между нас, когато устните ни се сляха в целувка. В този момент между нас се появи нещо уникално и нашите души лесно можеха да общуват помежду си. С течение на времето това прерасна в нещо мощно - в чувство, което дори не се надявах да позная - в безусловна любов.

Избирам те, защото ми показа как да обичам истински!

Избирам те, защото ти си единственият.

И сто живота да имам, помни, пак те ще избера!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама