Двойка показва как изглежда любовта от разстояние


Двойка показва как изглежда любовта от разстояние
Снимка: Instagram

Бека Сийгъл и Дан Голд споделят обща страст към пътуванията и фотографията, което ги отвежда в различни части на света. Но също така им помага да останат заедно като двойка.

Чрез техния Instagram профил Half Half Travel Сийгъл и Голд комбинират снимки от съответните им местоположения. Те показват как с магията нa Photoshop могат да са заедно. 

Докато отдават дължимото на индивидуалните си приключения, снимките обединяват преживяванията им в разказ, който надхвърля хилядите километри между тях.

Бека и Дан се запознават чрез мобилното приложение Bumble през 2015 и оттогава са заедно.

Сийгъл живее в Хонг Конг, но в момента е в Ню Йорк, като продължава да пътува сама. Голд пътува с Remote Year, програма, която събира предприемачи заедно, за да работят и живеят в различни градове всеки месец.

Откакто Голд е напуснал Европа през май 2016, те са се виждали 4 пъти. Най-дългото им разделяне е 4 месеца.

Те използват своята страст към пътуващата фотография, която им помага да поддържат контакт. Двамата комбинират своите снимки, за да сравнят заобикалящата ги среда.

Казват, че ключът за успешните връзки от разстояние е разбирането и комуникацията.

"Ако не се чуете с приятеля/приятелката си половин ден, е защото те са загубили обхват в планината или защото батерията на телефона им е паднала, а не тъй като не искат да ви чуят. Еднакво важни са планирането на посещения/пътувания и да нямате търпение за новото си общо приключение, броейки дните докато видите отново другия, знаейки, че и двамата мислите един за други. Разбира се, и изпращането на картички и изненади по пощата", каза Сийгъл в писмо до Insider.

"Чрез нашите снимки се надяваме да покажем, че светът е едно голямо и красиво място, но разстоянията са големи само ако сами ги правим", пише тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама