Един ден някой ще те обича по начина, по който заслужаваш


Един ден някой ще те обича по начина, по който заслужаваш
Снимка: iStock/Guliver

Седиш на дивана в хола с чаша за вино в ръка, проливаща сълзи заради поредната изгубена любов. В разгара на този апогей на скръб се чудиш дали не си виновна, че не привличаш нищо друго, освен разбито сърце заради онези, които те манипулират, заблуждават и оставят. Но един ден някой ще те обича по начина, по който заслужаваш, боготворейки всяко счупено парче от теб, докато не разбереш, че винаги си бил цяла.

Един ден някой ще ти бъде верен. Ще обича само теб, възхищавайки се на несравнимата ти сила, красота и грация. Този някой няма да се превърне в жертва на вечно търсещите си очи, които се оглеждат за опияняващо изкушение на похотта. И дори когато се страхуваш, че никога няма да си достатъчна, той дори няма да ти даде повод да се съмняваш в своята стойност. Ще те държи, утешава и обича, сякаш само ти държиш ключа към сърцето му.

ЖИВОТЪТ САМ СЕ ПРОМЕНЯ, КОГАТО СРЕЩНЕТЕ ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК

Един ден някой ще ти покаже, че му пука. Ще слуша смешните ти истории с пълни с блясък очи, поразени от радостта в усмивката ти и вълнението в гласа ти. Той ще прогони бурите, успокоявайки те през тъмните дни, докато отново не видиш светлината. И дори когато се притесняваш, че зад хоризонта те чакат тежки думи, манипулация и обвинения, той ще те изненада с тихото си уважение към твоите емоции.

Един ден някой ще остане. Ще те държи за ръка през веселите тържества на живота и опустошителните загуби, отказвайки да пусне. Ще цени всеки момент, който споделяш с него, виждайки красотата както в удоволствието, така и в болката. И дори когато размишляваш върху грешките си, страхувайки се, че те ще се изпълнят, той ще те предизвика да ги допуснеш, само за да те хване, когато тръгнеш да падаш.

Един ден някой ще те обича така, както наистина заслужаваш – с грижа, уважение и постоянство…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама