Един ден ти ще си нечия причина за живот…


Един ден ти ще си нечия причина за живот…
Снимка: iStock/Guliver

Един ден ти ще си най-доброто нещо, което му се е случвало. Ще бъдеш причината, заради която няма търпение да стане сутрин и която го кара да вярва в себе си, в собствения си потенциал. Ще го накараш да вярва и в любовта, в живота, във всичко онова, което досега е подминавал с отегчен поглед…

Един ден ти ще бъдеш човекът, който някой друг търси. Ще олицетворяваш всичко, за което той някога е мечтал. Ще бъдеш нечия идея за съвършенство, колкото и несъвършена да изглеждаш в собствените си очи. Ще бъдеш нечий свят и той ще направи всичко, за да те опази.

Един ден ще бъдеш човекът, който изцелява разбитото сърце. Ще бъдеш човекът, който го кара да се усмихва отново и отново и да се чувства обичан. Ще бъдеш човекът, който отнема болката и я превръща в нещо прекрасно.

Един ден ще бъдеш причината някой да спре да бяга и да остане. Завинаги. Ще направиш това, което никоя друга не е успяла да направи. Ще бъдеш изключение от правилото. Ще бъдеш историята, която всеки си разказва, когато иска да повярва в приказките отново.

Един ден ще направиш любовта да изглежда лесно за някого. Тя няма да е скучна, токсична, едностранна. Защото ще я направиш силна, страстна, вълнуваща и лесна. Това ще бъде правилният вид любов, която се разпознава само след всички грешни.

Един ден ти ще си нечия усмивка, нечие тупкащо сърце, нечия причина за живот.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама