Ето как да разпознаете мъжа психопат


Ето как да разпознаете мъжа психопат
Снимка: Thinkstock/Guliver

Вижте кои са 5-те знака, идентифициращи психопатите. Оглеждайте се за тях, ако искате да се предпазите от връзка с подобна порода опасни мъже:

1. Ще ви разказва странни сюжети

Бъдете нащрек, ако вашият нов приятел започне да ви разказва някакви странни истории за живота си и отношенията си с хората. Най-вероятно ще ви разкаже, че бившите му приятелки всички са били луди и че някои и досега продължава да го търсят, че неговият шеф се е опитал да го нарани, че брат му се е опитал да го ограби и т. н. Това означава, че този мъж има проблемно общуване с другите индивиди, които винаги се оказва, че го използват или изоставят, а той е в ролята на жертвата. Дали проблемът не е в него, обаче?

2. Ще се окаже, че има заболявания и травми

Психопатите обичат когато другите ги съжаляват, така че обърнете внимание на това какви небивали неща ви разказва за миналото си и при удобен случай проверявайте дали историите му са истина.

3. Ще прави лекомислени и необясними постъпки

След фазата на ласкателствата и идеализирането ви, психопатът може да започне да се изолира от вас. Първата стъпка в тази насока е да ви наказва с мълчание за някоя ваша „лоша“ постъпка спрямо него. Другото, с което психопатът може да ви сюрпризира е да изчезне за няколко дни, а после да се появи без да даде обяснение къде е бил.

4. В даден момент ще започне да се държи грубо с вас

Една от финалните фази на психопата, след която ще сте наясно с клиничното му състояние, е когато той внезапно се отдръпне от вас, след като дълго време ви е идеализирал, обожавал и обсебил. Изведнъж той ще гледа с празен поглед през вас, сякаш дори не ви е познавал. Вие ще започнете да му се струвате напълно безполезна и той ще премине към следващата си жертва. Вие ще продължите. Ще усетите наченки на лекота и свобода

5. Тогава той ще се опита да ви задържи

Въпреки че психопатът може да сложи край на връзката ви, той няма да ви позволи да започнете нова. Ако усети, че сте на път да се съвземете от раздялата си с него, той изведнъж ще направи обратен завой и ще започне да ви обстрелва с молби да се съберете. Не забравяйте, че всичко това е театър и че най-добрият вариант за вас, е да се отървете от психопата, прекратявайки всякакъв контакт с него.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама