Ето защо е добре да имате връзка с Рак


Ето защо е добре да имате връзка с Рак
Снимка: Thinkstock/Guliver

Със сигурност представителите на всички зодии си имат както положителни, така и отрицателни характеристики. Сред хубавите черти на мъжете Раци (22 юни - 22 юли) са емоционалност, чувствителност, активност, интуитивност, богато въображение и лоялност. Точно тези неща ги правят най-приятните хора за обичане и ето защо:

1. Раците са закрилници и ще защитават тези, които обичат от всичко и всички. По природа не са войнствени, но нещата се променят, когато са застрашени техните близки.

2. Раците са най-чувствителната зодия и правят всичко със страст и любов, а това е важно, за да поддържате искрата във връзката си.

3. Раците са "мечтателите" в зодиака. Те са романтици и не биха се задоволили с обикновеното, а ще създадат своя собствена приказка.

4. Тяхната съпричастност ги прави чудесни приятели. Ако имате нужда от помощ или съвет, или просто искате някой да ви изслуша, поговорете с Рак.

5. Те са упорити и не се отказват. Ако е лесно, най-вероятно не си струва. Не обичат да им казват какво да правят, а следват собствената си интуиция, което е вдъхновяващо.

6. Лесно се приспособяват и не се плашат от новото. Независимостта е от ключова роля за по-лесната адаптация. Свободата да не разчиташ на друг, за да се чувстваш добре. Във връзките това е важно, защото промените се случват постоянно, промяна на мястото, на установения ред...

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама