Глад за човешки взаимоотношения


Глад за човешки взаимоотношения
Снимка: Thinkstock/Guliver

"Майка контролира до крайност дъщеря си“, "Съпруг принуждава жена си да проституира“, "Първата брачна нощ на "Женени от пръв поглед“ – това не са заглавия от жълтите вестници, а събрани в едно изречение истински истории, навлизащи в последно време в родния ефир.

През последната една година българинът сякаш изпитва все по-голям глад за истории, които разкриват реални човешки взаимоотношения и съдби. С това може да се обясни навлизането на многобройните нови документални риалити формати от типа на "Съдби на кръстопът“, "Мис Пепеляшка“, "Съдебен спор“, "Женени от пръв поглед“. Чрез всички тези предавания успяваме да проследим фините детайли в човешките взаимоотношения... като на кино, но и като живо!

"Женени от пръв поглед“ документира съдбата на три двойки, взели смелото решение да се оженят от пръв поглед, без да познават предварително партньора си. Те се запознават на сватбата, след което се впускат в сватбено пътешествие и няколко седмици съвместен живот.

В предаването "Съдби на кръстопът“ всеки епизод разказва отделна драматична история от личния живот на даден човек, заснета по действителен случай. Героите трябва да взимат сериозни решения в тежки ситуации и често проблемите са им са толкова критични, че им е необходима външна подкрепа, понякога дори от държавни институции.

"Мис Пепеляшка“ е най-новият телевизионен експеримент, в който по примера на "Принца и просяка“ изрусено момиче, свикнало на лъскав и коригиран живот, отива с обувките си на висок ток, за да заеме мястото на обикновено селско момиче.

Емоциите, които предизвикват в пространството новите формати, варират в двете крайности – те или са приети с бурно одобрение, или биват скептично пренебрегнати и дори посрещнати с негативни коментари. И в двата случая става ясно едно – явно все по-често копнеем за истинските емоции, тези от живия живот, тези, които "филмът“ би приел, ако слезе в нашето ежедневие.

Някъде по средата между двете се крие едно събитие, което съчетава филмовите емоции и реалния живот, без обаче да се налага да се жениш, без да познаваш бъдещия си партньор. Това е 29-ото поредно парти за запознанства на вече опитните организатори от Club R, които всеки месец събират над 200 необвързани в една вечер. Темата на партито е HOLLYWOOD и то обещава да посрещне гостите си с блясък като на кино, емоции, игри за запознанства и много музика.

Партито за необвързани Hollywood ще се проведе на 16 април 2015 г. (четвъртък) в клуб „Грамофон“ от 20:00 ч. Дрескодът е черно-бяло, а организаторите обещават много допълнителни изненади! За повече информация и записване ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама