Изберете човек, който ви вдига всеки път, когато падате!


Изберете човек, който ви вдига всеки път, когато падате!
Снимка: iStock/Guliver

Само защото понякога имате лоши моменти, които ви карат да плачете, не означава, че не сте силен човек. Но също така е важно да имате партньор, на когото можете да разчитате, че ще ви хване, когато падате.

Дълготрайните връзки са тези, които минават през добро и лошо. И двамата партньори се чувстват така, сякаш могат да разчитат един на друг, за да успеят да преживеят дори най-тежките времена.

Чрез житейските изпитания се приближаваме до онези, които плътно стоят до нас и преживяват всички наши успехи и падения. Учим се през тези времена и растем, докато се учим.

Винаги помнете, че ви е позволено да проявявате емоции и да изразявате безпокойство, когато чувствате, че нещо вътре ви тежи - имате твърде много ангажименти или задължения - и не можете да продължите да се справяте идеално с всичко това. Всеки човек може да прояви слабост, всеки изпитва болка. И е хубаво, когато имате някой, който може да ви помогне, да накара болката да отмине.

Ще откриете, че можете да постигнете много повече заедно, отколкото ако трябва постоянно да се чувствате сами по време на пътуването си. Ако вашият партньор е готов да положи допълнителни усилия, за да ви помогне да преминете и това изпитание, то връзката ви е силна и истинска. Разбира се, това е двупосочна улица и вие също трябва да сте до него в трудни времена.

Работата с проблемите е не само жизненоважна, но и неизбежна. Животът не е перфектен и няма идеално партньорство. От време на време ще се появяват препятствия, но те ще бъдат постоянни пречки само ако им позволите.

Ще се сблъскате и със ситуации, в които вашият любим човек е затруднен от нещо, което ви се струва тривиално, но знаете, че е необходимо вашето успокоение и подкрепа. И обратното. Важно е да се подкрепяте, да държите ръцете си и да вървите смело напред.

Когато можете да говорите защо и как проблемът може да бъде преодолян заедно, това повишава устойчивостта и увереността на половинката ви. Ако мълчите или кажете: "Не е голяма работа", ще влошите нещата и вероятно ще попречите комуникацията между вас двамата да продължи напред.

Ако видите как партньорът ви бавно се поддава на особено трудни обстоятелства, продължете да му помагате. Това не означава, че той не е силна личност, просто има нужда от вас. Защото истинската любов е именно това - подкрепа! Да вървите заедно, да преминавате през препятствия, да сте един до друг и в най-големите бури.

Затова ако имате човек до себе си, който ви помага да се изправите, никога не се отказвайте от него!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама
Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама