Жените искат добри мъже, а се държат като...


Жените искат добри мъже, а се държат като...

Приятелките и познатите ми все по-често говорят за това как искат да намерят своята половинка и заедно да са си простичко щастливи. Имат си изисквания, най-често включващи "да е забавен, да е мил, грижовен и да е красив". Не им казвам, че желанията са им малко повърхностни, все пак няма да си разказвате вицове или да се снимате за списания, за да е забавен и чак пък толкова красив.

Имам дори една приятелка, която непрекъснато си избира мъже по снимка, избягва личния контакт и винаги флиртува онлайн. Пази Боже да носи джапанки, няма и да го потърси повече, защото както казва "Никога не би излизала с мъж, който носи джапанки!"

Лошият вкус не е непоправим, доколкото знам и едни джапанки да ти развалят цялото впечталение за личността и качествата на човек, е меко казано придирчиво... че клони и към глупаво.

От друга страна всички жени около мен искат неща, които те самите не притежават и това е проблем, който ако тръгна да им обяснявам, чисто  и просто ще ги обидя, без това да ми е целта.

Едната искала мъж със стройно и стегнато тяло, който тренира и има различен стил на обличне. Тя самата изглежда добре, но си личи, че никога през живота си не е стъпвала на фитнес, а знаем, че мъжете, които поддържат телата си търсят жени, които могат да се похвалят със същото. Не е задължително, но всички знаем, че така става.

Другата искала верен мъж. Ето качество, което няма общо в външността и не бих нарекла повърхностно. В същото време обаче през месец слушам как тя кръшка на своите приятели, които винаги се задържат за не повече от 30 дни.

Как ще искаш нещо, което и ти самата не можеш да спазиш?

Третата искала добър и мил мъж, който да се отнася с нея като принцеса. Добър по душа и със златно сърце, ако може. Почти не повятвах на ушите си! Единственото, което мога да си спомня за това момиче е как вечно разочароваше разни мъже и им разбиваше сърцата, без да чака много, много да си намери следващ.

Личната представа на човек за самия него е много коварно нещо... винаги съм го казвала.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама