Кажете на любимите си хора, че ги обичате още сега, защото утре може да е късно


Кажете на любимите си хора, че ги обичате още сега, защото утре може да е късно
Снимка: iStock/Guliver

Оценявайте онези, които ви ценят. Може би, споделяйки чувствата си, ще промените живота си... и не само вашия.

Ако има хора в живота ви, които обичате и цените, но все още не сте им казали за това, спрете да губите времето си. Животът далеч не е толкова дълъг, колкото изглежда, и освен това, той може внезапно да завърши, без да се усетите.

Никой не може да гарантира, че вашето „утре“ със сигурност ще дойде. Всички сме смъртни и още по-лошо, мислим, че ще живеем вечно и все отлагаме важните неща.

Няма значение дали признавате любовта си към някого или напомняте на майка си, че оценявате всичко, което тя е направила за вас... Просто спрете да сдържате чувствата си.

Кажете това, което искате да кажете отдавна. Разкажете им за чувствата си. Не ги прикривайте в дълбините на собствената си душа. Всичко може да се промени само за един ден или нощ. Хората, които са ви най-скъпи, далеч не са безсмъртни. Повярвайте ми, няма да искате да съжалявате за неизказани думи до края на дните си. Любовта прави живота ни достоен и не трябва да я крием. Животът е кратък и мимолетен и от раждането ни всички ние бавно се движим към смъртта. Въпреки че някои хора живеят по-дълго от други, в крайна сметка всички сме смъртни, независимо колко много си мечтаем да живеем завинаги.

ОБИЧАЙТЕ И ЦЕНЕТЕ СВОЕТО ПРЕКРАСНО МОМИЧЕ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ЩЕ ГО НАПРАВИ

Спрете да криете любовта си, започнете да я споделяте със света. Хората, които се интересуват от вас, трябва да знаят как се чувствате. Те имат право да го чуят. Кой знае, може би те отдавна чакат тези думи, които ще направят животът им още по-красив. Може би споделяйки чувствата си с тях, вие ще промените напълно собствения си живот... и не само вашия.

Да, не е задължително да е лесно, но повярвайте ми, в крайна сметка това ще ви бъде от полза. Способни сте на повече, отколкото си мислите. И въпреки че в началото на живота си изглежда, че ви предстои много време, това не винаги ще бъде така. С всяка изминала година ще изглежда, че времето лети все по-бързо и по-бързо.

Оценявайте онези, които ви ценят. Обичайте открито. Не губете живота си, опитвайки се да заглушите сърцето си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама