Обичайте и ценете своето прекрасно момиче или някой друг ще го направи


Обичайте и ценете своето прекрасно момиче или някой друг ще го направи
Снимка: iStock

Вие сте един голям късметлия, знаете ли? Надяваме се да осъзнавате какво момиче имате и дано да знаете как да се отнасяте с нея. Защото може да загубите най-ценното в живота си, ако не знаете как да се държите.

Имате добро момиче, което ще направи всичко за тези, които обича (включително и за вас).

Тя е такова момиче, което все още вярва в доброто в хората, независимо от това, което е преживяла. Независимо от ада, през който е преминала, независимо колко пъти е била разочарована, независимо колко пъти е била разбита или измамена, тя избира да повярва. Тя избира да повярва, че все още има добри хора и че не бива да допуска миналото й да диктува нейното бъдеще. Тя не изгражда стени - тя изгражда мостове към сърцата на други хора.

Тя е една от малкото истински момичета, знаете ли? Не се крие зад лошите неща, които й са се случили. Тя избира да ходи с високо вдигната глава. Тя избира да обича въпреки страха и решава да се довери въпреки болката.

Грижете се за нея, за нейното сърце. Не я съжалявайте, че толкова много си е паднала по вас. Не бъдете един от многото, които я използват или се възползват от нейната доброта. Знайте кого имате до себе си и бъдете добри към нея. Не бъдете като останалите и не си играйте с това добро момиче.

КАК ДА НАМАЛИМ БОЛКАТА ОТ РАЗДЯЛАТА

Отнасяйте се мило към нея. Никога за секунда не я карайте да се чувства сама, когато е с вас.

Ценете я. Покажете й колко много тя значи за вас. Намерете стотици нови начини да й кажете колко много я обичате, намерете хиляди нови начини да докажете любовта си към нея и никога да не я натъжавате. Не я наранявайте, не играйте с нейните чувства, не играйте игри и не позволявайте нищо да се случи между вас двамата.

Оценявайте я. Не позволявайте усилията й да останат незабелязани. Никога не си позволявайте да пропускате онези малки признаци на нейното внимание или онези малки признаци на нейните привързаности. Винаги знайте какво прави за вас и винаги бъдете този, който да й благодари за това, да го признае и да й отговори със същото. Тя не иска нищо повече от вас.

И ако по някаква случайност не се почувствате готови да сте там за нея, не я обърквайте. Не я унищожавайте, защото не знаете какво да правите с нея. Не разбивайте сърцето й на милион парчета, защото не знаете как да се отнасяте правилно с нея.

Обичайте я и я ценете или някой друг ще го направи!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама