Как да разберете дали партньорът ви е истински щастлив


Как да разберете дали партньорът ви е истински щастлив
Снимка: iStock

Въпреки факта, че мъжете активно декларират своята честност, откритост и готовност да обсъждат повечето теми е трудно да разберете от тях какво наистина мислят за връзката си. Защото много хора смятат, че стабилността и поне някои гаранции са много по-добри от истинското щастие.

Може би се чудите дали вашият мъж е достатъчно щастлив и не знаете как да разберете това... В следващите редове ще ви представим на какво трябва да обърнете внимание, за да сте сигурни.

Мъжете са също толкова емоционални същества, колкото жените. Те искат да се чувстват значими. Затова може би най-добрата демонстрация, че един мъж е щастлив във връзката са неговите открити уверения в това. Но тук е необходимо да се обърне внимание на тона му, когато го питате как се чувства. Ако човек е щастлив и сигурен, когато говори, речта му е спокойна.

Мъжете също така имат нужда от любов. От много любов. И дали той ще бъде щастлив зависи от това как една жена може да демонстрира истинските си чувства. Затова казвайте му по-често колко го обичате и цените.

Вашият мъж често ли се смее? Ако го прави, това значи не само че той е добре, но и че се радва, че прекарвате значителна част от времето си заедно. Което обаче не отрича факта, че той периодично има нужда да общува с приятели. Но все пак знаете, че ако се наложи да избира, той ще се спре на вас.

Помнете, че един мъж е щастлив също и ако се чувства полезен. Не само като печелещ пари, но и като човек, помагащ да подредите живота си по най-добрия начин.

Той е щастлив и ако обръща внимание на външния ви вид. И е готов да ви се възхищава искрено всеки път. И наистина за него е важно съпругата му да изглежда добре.

Още нещо, което го прави щастлив, е да знае, че семейството ви го уважава. Освен това е взаимно. В крайна сметка е невъзможно да изградите доверчиви отношения, ако не уважавате партньора си и правото му на самоопределение.

И накрая, но не на последно място е доверието. Може би основният показател на едни здрави отношения. Ако има вяра, тогава няма нито ревност, нито подозрение, нито недоволство. Мъжът е напълно доволен от настоящата връзка и не търси нищо встрани. И дори не допуска мисълта, че някога може да се разделите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама