Любовни хроники: Харисън Форд и Калиста Флокхарт


Любовни хроники: Харисън Форд и Калиста Флокхарт
Снимка: Getty Images

С почти 20-годишен брак зад гърба си, изглежда, че нищо не може да разтърси любовната история между Харисън Форд и Калиста Флокхарт. Въпреки многото различия, холивудската златна двойка процъфтява в свят, където дълготрайните романси са рядък скъпоценен камък.

Когато Калиста и Харисън се запознават за първи път на наградите Златен глобус през 2002 година, актрисата разлива питието си върху него. Може би този малък инцидент е помогнал да се разчупи леда, особено като се има предвид, че емблематичният екшън герой тогава е бил в апогея на славата си и е респектирал Калиста. На свой ред тя също е уважавана актриса, носителка на Златен глобус.

Очевидно е, че и двамата са познавали добре Холивуд, но що се отнася до личния живот, те не биха могли да бъдат по-различни. Харисън има два развода и 4 деца, а Калиста - самотна майка на току-що осиновено момченце. 22-годишната разлика във възрастта била още една „голяма“ разлика между двойката. Но изглежда, че всичко е преодолимо за истинската любов.

През последните няколко години, преди да се срещне с Калиста, холивудският любимец е бил чест посетител на нощните клубове. Той дори е признавал, че не иска сериозна връзка, освен тази с децата си. Но явно срещата с Калиста е повратна точка в живота му. Той дори неведнъж е изразявал изненадата си от това, че е „способен да установи дълготрайна връзка, поемайки сериозен ангажимент“.

Актьорът се озовава и в ролята на предан баща на техния осиновен син Лиъм, който сега е на 20. Той дори шеговито заявил през 2003 година, че имал много опит със смяната на пелените, след като е отгледал 4 деца преди Лиъм.

Известно е, че актьорът винаги е предпочитал да пази личния си живот в тайна. Но когато журналисти го питат за тайната на стабилния му брак, той споделя „Не говорете. Кимайте с глава.”

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама