Трудно се обича добър мъж


Трудно се обича добър мъж
Снимка: iStock

Трудно е да обичаш добър мъж. Един добър мъж не е просто мил човек – той не прави нещата да бъдат добри, а защото има набор от ценности. Той мисли за другите и винаги ще стори всичко възможно, за да се уверите, че действията му са в унисон със собствените му лични стандарти. Един добър човек няма да направи това, което е най-лесно и удобно. Той ще постъпи така, както е най-добре за вас.

Той никога няма да ви излъже, за да пощади чувствата ви, да ви предаде.

Един добър мъж ще постави желанията на приятелите и семейството си пред собствените си нужди, дори когато осъзнава, че те са манипулиращи или егоисти, защото добрият човек е винаги лоялен.

ЛЮБОВ МОЯ, БЛАГОДАРЯ ТИ!

А щастливата жена, която избере да прекара живота си с добър мъж, никога няма да бъде тъжна, никога!

Добрият мъж ще ви промени: ще се насладите на часовете, прекарани в смислен разговор с него и ще знаете, че вашият добър мъж прави това заради истинския си интерес към вас и вашите мисли.

Въпреки недостатъците си и понякога дразнещи навици, добрият мъж е вдигнал летвата толкова високо, че след него ще ви бъде трудно да намерите такъв истински човек. Понякога той може би е прекалено добър към другите, но помнете, че ще бъде прекрасен съпруг и баща. Ще дава всичко за вас и децата си, вие винаги ще бъдете на първо място. Ще се опита да задоволи всяка ваша нужда и да ви помогне във всяко едно отношение.

Е, трудно е да се обича добър мъж, защото понякога ще ви се иска да не обръща толкова много внимание на страдащите по света, но той ще го прави. Защото има толкова истинска и добра душа.

Намирането на добър човек е трудно, но запазването му до вас е още по-трудна задача.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама