Любовта на един мъж е в действията


Любовта на един мъж е в действията
Снимка: iStock

Мъжът може да покаже любовта си към жената на първо място чрез действията си. В този случай думите не могат да бъдат отхвърлени, тъй като красивите дами отдавна са разбрали, че топлите признания на чувствата не са достатъчни за щастието.

В модерното ни време жените са престанали да вярват в приказките и забелязват най-привидно обикновените, но много искрени неща от избраниците си. Любовта на един мъж се проявява в действия, за които ще ви разкажем по-подробно в следващите редове:

1. Той защитава жената

Желанието да защити любимия човек е естественият инстинкт на всеки мъж. Защитата и на любимата жена и деца от неприятности е едно от основните притеснения на любящия съпруг.

2. Той иска да прави нещата както трябва

Мъж, който иска да изглежда достойно в очите на жена си, е готов за действие. Той може да помага във всичко: дори да готви вечеря за любимата жена и да мие чиниите- но дори такава приятна дреболия никога няма да остане без женско внимание и благодарност.

3. Той спазва обещанията си

Човек, който обича, държи на думата си. За него е важно жена му напълно да му се доверява, следователно в такива отношения няма да има лъжи, нито измами, нито тайни. Истинският мъж държи на думата си!

5 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ ИМА СЕРИОЗНИ НАМЕРЕНИЯ КЪМ ВАС

4. Искрено се разкайва, когато наранява

Никой не е перфектен, така че трябва да го приемете и с недостатъците му. Но има едно много важно нещо, което прави любящия мъж перфектен за вас - той винаги искрено се разкайва, ако сгреши. Нещо повече, той се опитва да предотврати всякакви скандали и проблеми.

5. Той няма да ви навреди

Мъж, който обича, никога няма да ви пренебрегне, обиди или, още по-лошо, да вдигне ръка срещу вас.

6. Вие сте негов приоритет

Това не означава, че с появата на вас в живота му, той ще загуби свободата си, приятелите си и всичко, което му харесва и ще ви последва като сянка. Но вие ще станете приоритет за него, той наистина ще иска да направи нещата така, че да се чувствате добре до него.

7. Той никога не закъснява за срещи

Мъж, който почита всяка минута от времето, прекарано във вашата компания, никога няма да закъснее за среща.

8. Той не оставя вашите съобщения без отговор

Мъж, който обича, няма да ви накара да чакате дълго да ви се обади или пише и този отговор определено няма да се състои от една или две думи. Защото той ви обича и държи на вас!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама