9 признака, че сте срещнали мъжа на живота си, но не го осъзнавате


9 признака, че сте срещнали мъжа на живота си, но не го осъзнавате
Снимка: iStock

Понякога съдбата ни изпраща подарък - човек, до който се чувстваме спокойни и щастливи. Но невинаги сме способни да оценим този безценен дар. И причината за това е, че се фокусираме прекалено много върху недостатъците на човека до нас.

Тези 9 признака издават, че сте срещнали мъжа на живота си, но все още не го осъзнавате.

1. Не се срамувате да бъдете себе си в компанията му

Ако чувствате, че няма нужда да се преструвате пред него, защото той ви харесва с всичките ви недостатъци, това е знак, че сте открили сродната си душа.

2. Присъствието му в дома ви не ви притеснява

Ако присъствието му в дома ви не ви напряга и лошите му навици не ви дразнят, това е показател, че сте създадени един за друг.

3. Той знае как да ви разсмее

Мъж, които ви кара да се смеете до появата на болки в корема, има всички шансове да се превърне във ваша сродна душа завинаги.

4. Ще се радвате децата ви да приличат на него

Оценявайки личните му качества, характер, външен вид и маниери, вие все повече искате децата ви да приличат на него. Това е знак, че той е човекът, от който имате нужда.

АКО МЪЖЪТ ДО ВАС ПРАВИ ТЕЗИ 6 НЕЩА, САМО ВИ ИЗПОЛЗВА

5. Животът ви се е променил към добро след появата му

Понякога се чувстваме по-спокойни и по-уверени около хора, за които дори не предполагаме, че ще ни накарат да се чувстваме по този начин.
Случват ни се хубави неща, преодоляваме по-лесно трудностите, усмихваме се по -често, защото до нас е човекът, на когото можем да разчитаме и с когото сме уверени в бъдещето.

6. Той ви се доверява

Ако той ви се довери напълно и разкрие пред вас всичките си тайни, това е знак, че е готов да прекара остатъка от живота си с вас.

7. Неговите недостатъци не ви дразнят

Ако неговите недостатъци не ви дразнят, това означава, че сте открили сродната си душа.

8. Откакто сте с него се обичате повече

Колкото по-стабилна е връзката ни, толкова по-лесно за нас е да разберем и да приемем себе си.

9. Вътрешният глас ви нашепва, че той няма да се откаже от връзката ви при първото препятствие на пътя 

Когато срещнем сродната душа, изпитваме непознато спокойствие, защото сме убедени, че този човек няма да ни изостави в най-тежките моменти.
Ако душата ви е изпълнена с мир и топлина, когато сте до любимия си, бъдете сигурна, че той е мъжът за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама
Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

 • Късметче за всяка зодия за 23 юни...
  Късметче за всяка зодия за 23 юни

  Овен Оставете сърцето ви да ви води днес, то няма да сбърка правилната посока. Телец Очаква ви пътуване, изпълнено с приключения. Близнаци Днес ще сте звездата на работа. Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли Рак Днес е ден за мечти. Какво си пожелаете, ще се сбъдне. Лъв Очаквайте...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама