Най-красивите цитати за любовта от популярни сериали


Най-красивите цитати за любовта от популярни сериали
Снимка: iStock

За любовта може много да се говори, но каквото и да се каже, ще е малко.  Любовта трябва да се почувства! Все пак има някои цитати от любими сериали, които няма как да бъдат забравени. Ето кои са те:

Санди Коен, The OC

"Любовта е лудост. Тя е предизвикателство. Никога не е лесна ... Или трябва да се съсредоточите върху това, което ви разделя, или върху това, което ви държи заедно."

Тед Мозби , "Как се запознах с майка ви"

"Здравей, аз съм Тед Мозби. След точно 45 дни, считано от сега, ти и аз ще се срещнем. И ще се влюбим. И ще се оженим, и ще имаме две деца. И ще ги обичаме толкова много. Всичко това след 45 дни. Но сега съм тук, предполагам, защото искам тези допълнителни 45 дни с теб. Искам всеки един от тях. И ако не мога да ги имам, аз ще си взема поне 45 секунди с теб, преди гаджето ти да се появи и да ме удари в лицето. Искам ги, защото те обичам. Винаги ще те обичам - до края на дните ми, и след това."

Jesse Katsopolis, "Full House"

"Ако всяка дума, която казвам.

Можеше да те накара да се смееш,

Бих говорил вечно.

Попитах небето за това, което сме имали,

То ми каза, че ще е завинаги.

Ако песента, която пея за теб

Би могла да изпълни сърцето ти с радост,

Бих пял вечно.

Завинаги, завинаги,

Бях толкова щастлив да те обичам..."

Хоумър Симпсън, "Семейство Симпсън"

"Любовта не е безнадеждна. Виж, може би аз не съм експерт по този въпрос, но един път го направих както трябва."

Рей Бароун, "Всички обичат Реймънд"

"Виж, искам да знам какво всъщност е брака? Добре... Събуждаш се, тя е там. Връщаш се от работа, тя е там. Заспиваш, тя пак е там. Вечеряш, тя е там. Разбираш ли? Може да звучи като нещо лошо, но изобщо не е."

Howard Cunningham , "Happy Days"

"Аз и Мериан не успяхме да изкачим връх Еверест или да напишем великия американски роман. Но сме имали радостта да отгледаме две прекрасни деца и да ги гледаме как растат.. И сега ще имаме удоволствието да видим тяхната любов към техните собствени деца. И предполагам, че нито един мъж или жена би искал нещо повече от това. Така че благодаря на всички, които са част от нашето семейство... За щастливите дни!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама