Навици на мъжете, които могат да разрушат отношенията


Навици на мъжете, които могат да разрушат отношенията
Снимка: iStock

Понякога връзката между мъж и жена се разрушава поради липса на доверие. Знаете ли какви навици на мъжете могат да унищожат красивите отношения между партньорите?

Доверието е основният аспект във връзката между мъж и жена. Толкова е трудно да го спечелите и толкова лесно да го изгубите. И това е само едно от нещата, които са изключително важни за една романтична връзка. Вижте кои са навиците на мъжете, които могат да доведат до прекратяване на дори най-хармоничните отношения:

1. Той не е готов за компромиси

Невъзможно е да се изграждат връзки, да не говорим за отношения, в които има доверие, с партньор, който не разбира важността на компромиса. Той показва, че собствените му нужди са по-важни от вашите. В този случай не можете да очаквате подкрепа от него в трудни моменти. Във всяка успешна връзка е важно да се правите щастливи един друг, а не да бъдете егоисти и да мислите само за себе си.

2. Той не е близо до вас, когато трябва

В последния момент отменя срещата ви и не отговаря на телефонни обаждания или текстови съобщения? Повярвайте ни- по този начин истинският джентълмен не действа, защото той държи на думата си, особено ако знае, че имате нужда от него. В този случай на мъжа не може да се вярва, нито да е разчита на него.

3. Той не знае как да признае вината си и да се извини

Ако е прав, това означава, че сте сгрешили (законите на логиката). Всички правим грешки, казваме грешни неща, а възрастта на човек се отразява в желанието му да допуска грешки и да се извинява за тях. Ако вашият партньор откаже да се извини, това е човек, който просто не знае как да поеме отговорност за своите действия.

НЯКОЛКО ПРИЗНАКА, ЧЕ ТОЙ ВИ ИЗНЕВЕРЯВА

4. Скрива съобщенията си

Задържайки такива ежедневни неща, една жена започва да мисли, че партньорът й се опитва да скрие нещо. Разбира се, това не трябва да се приема толкова сериозно, но никак не е приятно да имате тайни един от друг.

5. Историите му са пълни с нелогичност

Първият път казва, че е прекарал деня с приятели, а след това е бил със сестра си. Ако отговорите му са абсолютно различни всеки път, не се страхувайте да му зададете въпрос за това къде всъщност е бил той. Не питайте с агресия, а тихо и спокойно. Обяснете, че искате честна връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама