Няколко признака, че той ви изневерява


Няколко признака, че той ви изневерява
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност никой не иска дори и да си помисля за възможността партньорът им да им изневерява. Въпреки това, никой не е застрахован и понякога нещата просто се случват. Разбира се, ако се срещате с някой, с който считате, че може да прекарате живота си, важно е да разберете възможно най-скоро, ако той се среща с друга. Въпреки че няма начин да се предскаже напълно дали някой е склонен да ви предаде или не, има няколко ясни признака, че вашият партньор най-вероятно ви изневерява.

Той се държи различно

Ако забележите рязка промяна, не само в начина, по който партньорът ви се държи като цяло, но и по начина, по който той се държи към вас, това може да е знак, че партньорът ви изневерява. Макар че може промяната да се дължи и не нещо друго, хубаво е да седнете и да разговаряте сериозно на тази тема. Често хората, които се срещат с някой друг тайно, започват да променят поведението си и това така, защото се страхуват да не бъдат разкрити. Именно затова това е един от признаците, че половинката ви може би ви изневерява.

Той постоянно ви обвинява в изневяра

Много измамници често са несигурни във връзката си и са склонни да обвиняват партньора си в изневяра. Тъй като те са изнервени постоянно, има възможност да предположат, че и вие се срещата с друг. Понякога пък това е виж защитна реакция. Половинката ви се прави на много ревнив и ви обвиня в това, което всъщност той прави- изневяра.

ПИСМО ДО ЧОВЕКА, КОЙТО НЕ МИ ДАДЕ ОБИЧТА КОЯТО ЗАСЛУЖАВАМ

Навиците му се променят без причина

Ако изведнъж приятелят ви, който до скоро се е носил небрежно, започне да си слага повечко парфюм и да си купува хубави дрехи, тук определено става нещо. Този допълнителен вид усилие може да е знак, че той се опитва да изглежда секси и привлекателен за друга. Понякога партньорите свикват един с друг и престават да се интересуват как изглеждат. Когато започнат да се срещат с друг обаче, те искат да го впечатлят и бързо променят навиците си.

Той е много потаен

Хората имат право на уединение, но много специалисти предупреждават, че ако партньорите ви доста често крият някакви неща от вас и все повече предпочитат да бъдат сами, това е лош знак. Ако приятелят ви крие телефона си, дразни се, когато го разпитвате къде е бил или кой му е звънял толкова късно вечерта, има голяма вероятност той да ви изневерява. Друг сигурен знак за това е, ако много често отсъства от дома ви или постоянно закъснява след работа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама