Не искам да знам кой си бил преди да те срещна, искам само да знам, че няма да разбиеш сърцето ми


Не искам да знам кой си бил преди да те срещна, искам само да знам, че няма да разбиеш сърцето ми
Снимка: iStock

Вашето щастие зависи само от вас самите. Трябва първо да обикнеш себе си, а после и другите ще те обичат. Трябва също да загърбиш миналото, защото то не е толкова важно, колкото бъдещето.

Не ме интересува кой е затоплил леглото ти преди мен или кой е целувал тези перфектни устни, стига да знам, че това място ​​до теб в твоето легло е запазено само за мен и че целувките ти са само за мен.

Имам и минало. Живях и обичах, преди някога да влезеш в живота ми. Това е една от причините да не ме интересува какво е било преди мен. Просто ме интересува какво е сега.

Честно казано миналото ми изглежда като далечен спомен. Като история, която чух преди много време. Никога не съм се грижила за никого, както за теб. Чувствата, които имам към теб, са толкова силни, че забравят за всички болки от миналото.

Искрено мога да кажа, че не знаех какво е истинската любов, докато не срещнах теб.

Ето защо се надявам да се чувстваш по същия начин. Надявам се да си честен и че можеш да дадеш шанс на тази любов. Знам, че ще го направиш.

Не искам да знам твоето минало или кой си бил преди мен ...

Искам да знам, че имаш очи само за мен, че сърцето ти бие само за мен.

Не искам очите ти да се скитат към друга жена, когато съм до теб. Това е неуважително. Знам, че повечето мъже не могат да се преборят с това, но вярвам, че можеш да го направи заради мен. До себе си имаш една добра и красива жена- виж го, оцени го!

Искам да се чувствам толкова специален за теб, колкото и ти си за мен.

Искам да знам, че си искрен с мен. Не искам да губя съня си, защото си направил нещо, което ме е накарало да се съмнявам в теб. Бъди напълно честен с мен, моля те!

СЕКСЪТ Е ВОДЕЩ В СЪВРЕМЕННИТЕ ОТНОШЕНИЯ, НЕ РОМАНТИКАТА

Бъди верен. Бъди човек, който държи на думата си. Ако ще бъден заедно, трябва да се доверяваме един на друг. Доверието е всичко.

Не искам да знам кой си бил преди да те срещна, искам само да знам, че няма да разбиеш сърцето ми.

Искам да знам, че си ангажиран с тази връзка, че тя е нещо сериозно за теб.

Не, не искам да ми казваш, че ще се ожениш за мен или че ще прекараш остатъка от дните си с мен. Мисля, че все още е рано за това. Всичко, което трябва да знам сега е, че даваш сто процента от себе си в тази връзка. Искам просто да знам, че ще вървиш с мен, накъдето и да тръгна.

Искам да знам, че няма да избягаш при първото препятствие. Искам да знам, че чувствата ти към мен не те плашат. Искам да знам, че всичко между нас е любов!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама