НЕ молете никой мъж да ви обича


НЕ молете никой мъж да ви обича
Снимка: iStock/Guliver

Никога не се молете за любов. Не го правете. Не молете мъж да ви обича или да бъде с вас. Не молете за неговото време или отдаденост. Не молете за неговото внимание или да се обвърже с вас.

Никога не трябва да молите човек, който ви обича, да остане с вас. Никога не трябва да преследвате някого, защото този, който има истински чувства, няма да бяга. Този, който наистина ви обича, никога няма да позволи да го молите, тъй като ще ви бъде напълно отдаден. Никога няма да се съмнявате в любовта му. Вие винаги ще бъдете правилният избор.

Вие не сте куче. Не трябва да изпълнявате команди. Тогава защо се молите? Това е унизително и не го заслужавате. Спрете да позволявате да не ви уважават. Просенето е неуважително към вас самите. Означава, че трябва да го имате, че не можете да живеете без него. Това са пълни лъжи. Преди сте живели без него, ще продължите да го правите дори и той да не е с вас. Моленето означава, че правите нещо с чувство за неотложност. Това също означава, че искате разрешение за нещо, а това е толкова грешно.

Страхувате ли се да бъдете сами, че по-зле ще се отнасят с вас? Че ще коленичите и ще молите някого да ви обича? Ще останете ли в ужасна връзка, защото смятате, че да бъдете наранени и неуважавани е по-добре от това да бъдете сами? Помислете за това.

Струвате много повече. Изправете се, използвайте гласа си, за да изкажете какво заслужавате, а не да молите. Не се страхувайте да направите първата крачка и да си тръгнете, когато не се чувствате добре във връзката.

Вие сте силни. Вие сте смели. Вие сте невероятни. Вие сте красиви. Вие не сте куче. Единственото послушание, което дължите, е към себе си.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама