Не забравяй да благодариш на Бог за лошите дни


Не забравяй да благодариш на Бог за лошите дни
Снимка: iStock/Guliver

Имал ли си лош ден? Знаеш ли, че само един ден може да те накара да мислиш негативно и да кажеш, че мразиш живота. Един ден, който те кара да се чудиш дали животът си заслужава и какъв е смисълът.

Разбира се, че си имал такъв ден. Вероятно си имал толкова много, че си загубил бройката.

Благодарил ли си на Бог за тези дни?

Позволете ми да отговорим вместо вас. Най-вероятно не смяташ, че трябва да благодариш за това. Може дори да виниш Бог за тези дни и да го попиташ защо всички лоши неща са ти се случили.

В живота трябва да минем много препятствия, за да станем по-силни и по-истински. Всъщност лошите дни не са толкова лоши. Имаме нужда от тях, за да разберем смисъла на много неща. През повечето време си мислим за тези дни като за лоши, защото нещата не вървят по твоя начин. Тези дни са просто дни. Но ние се фокусираме върху лошите неща, които ни се случват и забравяме да видим доброто. Много добри неща се случват в нашите дни, които дори не можем да видим, понякога те са истински подаръци от съдбата.

НЯКОЛКО ИСТИНИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ В ЛОШИ ДНИ

Нека да благодарим на Бога за лошите дни, защото все още има нещо добро в тях. Ние получаваме благословии всеки ден; Понякога просто трябва да отворим очите си, за да ги видим. Когато отворим сърцата и умовете си, виждаме цялата благословия, която дори не сме осъзнавали, защото не й обръщаме внимание.

Трябва да благодарим и за лошите дни. Те не са загуби, а поуки. Слава Богу, че не успяхме да получим това, което искахме. Бог ни даде това, от което се нуждаем. Понякога ни трябва урок, за да се научим кое е добро за нас и кои не е. Силните хора знаят, че след всичко лошо идва и нещо хубаво, значимо!

Ако някога си помислиш, че имаш лош ден, просто благодари на Бог за това. Знай, че Бог има план за теб, за близките ти и иска вашето доверие и търпение. Ще достигнеш дестинацията си и когато най-накрая го направиш, ще погледнеш назад към всички тези лоши дни и ще се усмихнеш доволно. Ще благодариш на Бог за лошите дни, защото всички те те водят до мястото, където трябва да бъдеш. Точно там!

И помни, че няма нищо страшно в лошите дни, защото те са част от пътя, който изминаваме, за да стигнем до щастието!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама