Нещата, които мъжете мразят, но правят заради половинките си


Нещата, които мъжете мразят, но правят заради половинките си
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът трябва да е мъж, да е силен, да ни закриля, да има достойнство, да държи на думата си. Това далеч не значи, че не може някой път да ни замести в пазаруването или пък да направи вечеря, просто не очаквайте от него да го прави всеки ден. А ето кои са някои от основните неща, които мъжете не обичат да правят, но въпреки това, дами, понякога те го правят специално за вас, колкото и да не им харесва.

Мъжете не обичат дългите, сериозни разговори

Е, да, ама понякога се налага. Много важно е в една връзка партньорите да си споделят, да говорят и да бъдете открити един с друг. Изразът "Трябва да си поговорим довечера!", обаче звучи доста страшно за мъжете.

Те обичат да обяснят нещата с няколко думи, а прекалено сериозните и дълги разговори ги изтощават. Ако имате някакъв семеен проблем, разбира се, че ще седнете и ще поговорите, но нека това не ви се превръща в навик всяка вечер.

Мъжете не обичат да чистят

И не че не могат, просто не им е приятно. А когато човек прави нещо с нежелание, шансът то да се получи добре е минимален. И това е нормално. Дайте на мъжа да поправи нещо счупено вкъщи, колата или пък да смени крушката. Ще видите как го прави с желание и както трябва. Все пак, защо някой път и той да не опита да измие пода, да хвърли боклука, да пусне прахосмукачката. Нали за това са двойките: да си помагат дори и в домакинската работа. Не очаквайте да направи чудеса, но ако все пак се пречупи, оценете този жест!

ЗАТОВА, ЧЕ ТЕ ИМАМ, БЛАГОДАРЯ!

Мъжете не обичат дългото пазаруване

Ако мъжът трябва да отиде до магазина, за да вземе бира, няма никакъв проблем, прави го веднага. Но когато му дадете списък с безброй продукти, това му се струва като задача с повишена трудност. Въпреки това някои мъже го правят, ходят на пазар, без много да мрънка и ако забравят да вземат някоя подправка или са объркали някоя поръчка, не им се сърдете, все пак не може всичко да е перфектно, нали!

Когато става въпрос обаче да дойде с вас по магазините, докато си избирате нови обувки и чанта, знайте, че това може да е кошмар за него. Представете си той да ви заведе в магазини за инструменти или части за кола, няма да ви е много приятно. Така че не измъчвайте мъжете си, по-добре излезте на шопинг с приятелки.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама