Няколко женски навика, които мъжете не понасят


Няколко женски навика, които мъжете не понасят
Снимка: iStock/Guliver

Помислете отново следващият път, когато решите да кажете или да направите някои от следните дразнещи неща:

Опити за промяна

Първо, никой не трябва да променя никого, докато е във връзка. Всички имаме своите съвършенства и недостатъци. Жена, която се опитва да промени мъж, за да отговаря на нейните изисквания, много скоро ще остане сама.

"Добре съм!"

Повечето жени имат този навик да казват "добре съм", дори когато това е далеч от истината. Една жена казва това, когато е разстроена от нещо и чувства, че мъжът ѝ трябва да знае за какво става въпрос, особено ако той е този, който я е ядосал. Но мъжете не понасят този отговор. Мозъкът им работи по различен начин. Ако мъжът е направил нещо, което ви е разстроило, трябва да му кажете направо. С "Добре съм!" няма да решите проблема, а само ще подразните половинката си.

Подозрителен ум

Има жени, които са ревниви по природа. Могат да направят скандал заради едно "Здравей". Те не харесват никакво женско присъствие в близост до мъжа, с когото се срещат, и това е просто ирационално. Може да има приятелки, които познава от години, или някоя колежка, с която е приятел и нищо повече. Но някои жени просто не го разбират. Ако мъжът не е направил нищо, за да ви накара да поставите под съмнение лоялността му, той ще се разстрои от вашата ревност. Това подозрение без причина само може да доведе една красива връзка до нежелан край.

Търсите твърде много внимание

Естествено е да искате внимание от мъжа, когото харесвате, но някои жени прекаляват. Те очакват той да им посвети цялото си време, да си пишат с него 24/7, очакват да го виждат всеки ден и за него да няма друг живот освен с тях. И това е най-бързият начин да загубите човека до себе си.

8 ПРИЧИНИ ЗАЩО МОМИЧЕТАТА СЕ ВЛЮБВАТ В ЗАБАВНИ МОМЧЕТА

Ядосвате се, че прекарва време с приятелите си

Мъжете ценят приятелите си и винаги са приоритет за тях, но това е нещо, което не трябва да има ефект върху връзката ви. Ако той прекарва достатъчно време с вас, няма причина да се разстройвате, ако често се вижда и с приятелите си. Това само ще го ядоса и вероятно ще ви попита защо вие не се срещате с приятелките си.

Сравняване с бившия си

Много жени правят това. Това е естествено, но е разговор, който трябва да водите само със себе си или с най-добрите си приятелки. Няма мъж на този свят, който да се радва да чуе, че се справя по-зле от бившия на приятелката си. Избягвайте да правите това. Оставете бившия си в миналото, защото там му е мястото, особено когато сте в нова връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама