Някой някъде търси точно теб


Някой някъде търси точно теб
Снимка: iStock/Guliver

Имал съм много връзки в живота си. Всеки път те приключват по един и същи начин. Ставам вечер, събуден от някакъв сън, който не помня. Отивам в банята, поглеждам се в огледалото и разбирам, че в спалнята ми има някаква жена, която не е моята любов.

Просто губиш усещането, че си се влюбвал някога в този човек - за секунда се случва. В тези минути осъзнаваш, че някой някъде търси точно теб. Разбираш, че си като задрямал в някакъв мимолетен сън, който те бави по пътя ти към истинската любов. Всеки път се заблуждаваш, че си я открил и не спираш да се надяваш. Казваш си: "Тя е!" и след няколко години се будиш с пълното съзнание, че това, което си жадувал, не се е случило. Дори не помниш, какво се е случило. Но не си забравил точната, конкретната жажда за онова, което някога си вкусил – плътта на сродната ти душа.

И ако не намериш сили да се разделиш с този човек, който е в другата страна на спалнята ти, в този миг обричаш още двама души да се будят цял живот по този начин. Онези, които търсят и теб, и нея.

Радослав Гизгинджиев

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама