Няколко ясни знака, че връзката ви е към своя край


Няколко ясни знака, че връзката ви е към своя край
Снимка: iStock/Guliver

Някои отношения все още могат да бъдат спасени, дори ако изглежда, че всичко е към своя край. Но има и такива, в които е безполезно да се прави каквото и да било. И е много важно да можем да видим разликата между тях, за да не губим напразно време и енергия.

В такива ситуации наистина е по-добре да се разделите с човека до себе си. Дори ако отношенията ви са много сериозни. Защото животът с човек, с когото не се разбирате, е сериозен удар върху психиката.

Извинения за поведението си

Ако трябва редовно да искате прошка от партньора си за каквото и да било - това е тревожен знак. Не е необходимо да се извинявате за поведението си, защото това сте си вие. Или ще ви приемат такива каквито сте, или по-добре прекратете връзката си.

Постоянно трябва да правите компромиси

Когато във връзка партньорите са принудени постоянно да правят взаимни компромиси и да поставят условия един за друг, такава връзка няма бъдеще. Рано или късно, но някой ще се умори от това. И е по-добре да не губите време. Да, в една връзка трябва да потърсите общ език, но когато се свежда само до опити да намерите такъв, очевидно нещо не е наред.

Любов при определени условия

Ако осъзнаете, че сте обичани само когато се държите по строго определен начин - това е много тревожен знак. Това означава, че сте нужни само докато сте „удобни“. И веднага щом започнете да правите нещо по свой начин, партньорът ви не е доволен. Строго ограничение, което ви кара да бъдете всеки друг, но не и себе си- това не трябва да се случва в нормални отношения.

Изчерпване след комуникация

Нормално е да се уморите след взаимодействие с други хора. Но само в някои ситуации умората става непреодолима и възможностите за възстановяване рязко изчезват. Това също е надежден знак, че връзката се е изчерпала.

НЕЩАТА, КОИТО ЛЕСНО МОГАТ ДА РАЗРУШАТ ВРЪЗКАТА ВИ

Фантазии за бъдещето

Ако редовно имате мисли, че вашият партньор трябва да се промени, как всичко ще се стане по-добре някой ден, имаме лоши новини за вас. Хората се променят само в процеса на работа върху себе си. Или в резултат на травматично увреждане на мозъка, но тук резултатите са непредсказуеми. Така че - уви. Отношенията ви очевидно са далеч от нормалните.

Родните и приятелите ви не харесват половинката ви

Ако не можете да го въведете в близкия си кръг, тогава има ли смисъл от подобни отношения като цяло? Човек не може да изгради добро взаимодействие върху лъжи и претенции. Затова си струва да разберете защо приятелите и роднините не приемат партньора ви. Може би са просто по-мъдри от вас?

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама