Нещата, които лесно могат да разрушат връзката ви


Нещата, които лесно могат да разрушат връзката ви
Снимка: iStock/Guliver

Има много причини, поради които двойките се разпадат и повечето от тях могат да бъдат предотвратени, ако само двете страни имат готовността да видят и разберат нещата, които наистина причиняват проблемите във връзката им.

Ако не искате това да се случи с вас или с някой, който ви интересува, тази статия ще ви помогне да разберете някои от многото неща и навици, които ще разрушат връзката ви. По-важното е, че ще ви предоставим някои реалистични съвета и дългосрочни решения за това как да ги избегнете и да ги преодолеете.

1. Вашата несигурност

Несигурността в отношенията може да доведе до най-лошите резултати, особено ако не направите нищо за преодоляването й. Когато имате това усещане, че не сте достатъчно добър нито като любовник, нито като партньор, вие също отваряте вратите си за други нездравословни възможности, които биха могли да доведат до пагубно разпадане на отношенията. И така, какво да правите? Изградете увереността си и имайте малко повече вяра в себе си. Вашият партньор ви харесва и обича, така че вярвайте повече в себе си.

2. Вашата ревност

Ако често изпитвате ревност, дори и без причина, време е да направите крачка назад и помислете как това може да се отрази негативно и да промени вашата връзка. В повечето случаи коренът на тази негативна емоция често идва от неоснователни обвинения или въображаеми сценарии, водещи до по-сериозни проблеми във връзката.

Запомнете това: преди да създадете истории в главата си, защо първо не помислите и не поговорите със своята половинка?

3. Вашата завист и огорчение

Завистта е смъртоносна отрова, която може да изсмучи щастието от вас и да повлияе много зле на връзката ви. Да си завистлив означава да имаш силния порив да притежаваш нещо, което никога не си имал - и това натрапчиво чувство на разочарование, защото не можеш да го имаш в момента, често може да доведе до лоши последици. Научете се да цените нещата, които имате и не завиждайте!

ФРАЗИ, КОИТО ПОКАЗВАТ ЗА ПРОБЛЕМИ ВЪВ ВРЪЗКАТА

4. Липсата на любов към себе си

Не позволявайте на света ви по някакъв начин да повлияе на отношенията ви. Трябва да живеете живот извън романтичната си връзка или да рискувате да се загубите в процеса. Не е истинска любов, когато даваш всяка част от себе си на някого. Здравословното, истинско изразяване на любовта е възможно само ако обичате и харесвате първо себе си. След това ще видите как и другите ще ви ценят и обичат!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама