Ето как да завладеете един мъж завинаги


Ето как да завладеете един мъж завинаги
Снимка: iStock

Една жена във всяка ситуация трябва да бъде жена! Да бъде нежна, грациозна, да говори възпитано, да се усмихва сладко. Въпреки това, често в гнева си изричаме думи, които не трябва да излитат от устата на една истинска дама. С тях едва ли ще впечатлим силния пол.

Всъщност, прекомерната емоционалност на момичетата е най-лошият им враг. Разбира се, когато яростта, завистта и гневът преминат, жените започват да съжаляват за думите и делата си. Факт е, че такова поведение на жените често плаши мъжете и това се отнася не само за прояви на прекомерна емоционалност. Разберете как да завладеете един мъж завинаги:

Контролирайте емоциите

Всеки човек трябва да може да управлява емоционалното си състояние. Да, трудно е! Но има начин да изразите чувствата си по по-цивилизован и тих начин. Не забравяйте, че никой не обича да се крещи, особено на публично място.

Бъдете мистериозни

Бъдете тайна, която мъжът до вас всеки ден иска да реши и разгадае. Това е като супер интересна книга, от която човек може да чете само няколко реда на ден. Никога не трябва да сте сто процента човека, който сте. Въздържайте се от прекалено много съобщения, обаждания и постоянна любовна магия. В противен случай рискувате да вземат вниманието ви за даденост.

Не се вкопчвайте в мъжа

Не му показвайте, че се страхувате да не го загубите! Страхът подсъзнателно или умишлено провокира другите да ви манипулират и обиждат. Можете да покажете на човек, че държите на него и да го обичате, без да изглеждате като уплашено кученце, което търси господар.

Не се смирявайте

Няма значение колко си влюбен, колко дълго си живял без любим човек, винаги уважавай себе си първо! Естествено, трябва да разберете разликата между уважението и неоснователната гордост.

НЯКОЛКО ЖЕНСКИ НАВИКА, КОИТО МОЖЕТЕ НЕ ПОНАСЯТ

Не се съгласявайте с всичко

Това е много погрешна тактика и за двата пола. Ако нямате собствено мнение и още по-лошо - ако не го защитите, интересът към вас веднага изчезва.

Не бъдете майка

Жените често правят това на подсъзнателно ниво или за да бъдат грижовни. Не прекалявайте с грижата за мъж. Опитайте се по-малко да контролирате как се облича в студено време, дали си мие ръцете преди вечеря или яде супата си за обяд. Напомня ли ви това поведение на някого?

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама