Няма неподходящо време за истински чувства


Няма неподходящо време за истински чувства
Снимка: iStock

Любовта не остарява, защото в сърцето никога не се появяват бръчки. Истинската любов винаги е млада и изпълнена със страст.

Истинската любов често идва малко по-късно, отколкото очакваме. Има връзки, в които влизаме в зряла възраст, изведнъж откриваме красиви и вълшебни хора. Това са истински личности със сърца, пълни с мир и ум, пълен с дълбоки мисли.

Скриват ни в прегръдките си и миришат на дом, целувките им са сладки и изпълнени със страст. Всъщност истинската любов, независимо от възрастта, винаги е пълна с достойнство и енергия.

Понякога нашето неуспешно любовно преживяване е толкова негативно, че започва да изглежда, сякаш сърцето се е превърнало в камък и е паднало на дъното на ямата. Да, не всички хора успяват да изградят щастливи отношения. Има много тъжни сърца, които не биха могли да се отърват от мъките си. Те не успяха да направят пътуване в себе си до прошка или да превърнат миналите преживявания в нови начини, по които човек може да се движи през живота с надежда.

ОБИЧАМ, КОГАТО МЕ ПРЕГЪРНАТ ТАКА, ЧЕ ВРЕМЕТО ДА СПРЕ

Работата е там, че човешката зрялост не е резултат от изживени години, а по-скоро е отношението към света и емоционалната мъдрост.

Когато стигнем до определена възраст, често започваме да се чувстваме като узрели плодове с леки вдлъбнатини. Но винаги си струва да помним, че узрелите плодове са пълни с истинската сладост, която не може да се намери в плодовете, които са недозрели, твърде стегнати и кисели.

Зрялата любов може да добави малко мъдрост към сетивата, така че да можете да създадете това, което наистина има значение. Това е връзка, в която партньорите могат истински да се открият един пред друг.

В този случай никой от партньорите не се отказва от опита. Те просто се приемат един друг, тъй като приемат кожата си с нейните белези и бръчки, оставени от времето. Приемат техните несъвършени тела. И нито миналите години, нито изпитаните разочарования имат значение. Само насладата един от друг - тук и сега.

Зрелите партньори вече знаят повече за любовта, така че на този етап от живота си те търсят нещо много по-задълбочено. Те копнеят за човешката интимност, собственост, разбиране без думи, наслада от общото пространство и в същото време зачитане на индивидуалността на всеки партньор. Те търсят силни и достойни връзки, върху които могат да работят и в които могат да инвестират всеки ден.

Зрялата любов няма нужда да доказва нищо, защото тя отлично разбира от какво имаме нужда.

Така че не се притеснявайте, ако все още не сте срещнали истинската любов!  Животът е нещо хаотично, но вълшебно. Просто продължете напред - с винаги младо и ярко горящо сърце, пълно с надежда.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама