Обичай, дори когато те е страх


Обичай, дори когато те е страх
Снимка: iStock/Guliver

Любовта може да е опасна, страшна и с потенциала да разрушава съдби, животи и души. Вашият свят може да се трансформира от спокоен и хармоничен в пълен хаос. Любовта може да промени всичко. Но трябва да й позволиш да се случи – въпреки или именно заради всичко това!

Обичай, дори когато те е страх. Извикай го от покрива, напиши го в небето. Просто го кажи – силно и гордо или пък шепнешком. Кажете „Обичам те“ всеки път, когато имате възможност.

Обичам мъжки момичета с чувствителни сърца

Страшното в живота е, че две малки думи могат да променят толкова много, но вие сте слепи за посоката на тази промяна, докато не се случи. Разбира се, тя може да е пагубна. Мисълта, че човекът няма да ви отвърне, е повече от ужасяваща, но какво ще се случи, ако задържите емоциите вътре? Ако не си позволявате да обичате, ако не го казвате? Оставате заключени в момент, който никога няма да достигне пълния си потенциал.

Да кажеш „обичам те“ е красиво. Разпространява вълни на положителност и сплотеност. Споделя вашите надежди и мечти. Сгрява душата като огън. Надали има по-голямо ниво на уязвимост от това да признаеш чувствата си. Това може да сложи край на приятелство или връзка. Това обаче може да доведе и до красиви фойерверки и до еуфория…

Тези две думи могат да променят толкова много, че е страшно. Трябва да го направиш, трябва да си подариш тази свобода, този полет над чувствата. Не се страхувай от промяната, защото тя винаги ще се окаже правилна, макар и след време. Само и единствено любовта кара душата ви да диша свободно, а сърцето ви да се движи през живота…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама