Обичам те, но не ме заслужаваш!


Обичам те, но не ме заслужаваш!
Снимка: iStock

Обичам те! Но себе си обичам повече. Дадох ти всичко, което имах. Опитах се толкова силно да ти помогна, надявайки се, че отново ще бъдеш добър човек. Опитах се, за да се чувствам обичана, надявайки се, че ще видиш, че съм достойна за това. Но ти не го направи и честно казано, не мога да го приемам повече.

Обичам те, но ти не заслужаваш сълзите ми. Как мога да остана с теб, когато си човекът, който ми причини тази ужасна болка? Ти трябва да изтриваш сълзите от лицето ми. Трябва да ме целуваш и да ми казваш, че всичко ще е наред. Трябва да ме пазиш, но не го правиш.

Обичам те, но не ме заслужаваш!

Вместо това ти ме караш да плача. Ти си този, чиито действия разбиват сърцето ми всеки ден - всеки път, когато ме оставяш да заспя сама, всеки път, когато ме пускаш да си отида, без да тръгваш след мен, мислейки, че ще се върна. Но вече не.

Не заслужаваш моята обич и ангажираност. Ти вече не заслужаваш вниманието ми. Чувствата ми към теб не са изчезнали за една нощ, но аз се уважавам. Най-накрая съм готова да призная, че това е краят на любовната ни връзка. Бих искала да кажа, че заслужаваш нещо по-добро, но това не е вярно.

Аз заслужавам по-добро от теб и да те пусна е единственото нещо, което ще ми позволи да съм щастлива. Няма да позволя на разбитото ми сърце да ме направи слаба и ще държа високо вдигната главата си. Ще продължа напред и отново ще намеря своето щастие.

Обичам те, но ти не заслужаваш моята преданост. Направих всичко и не получих нищо в замяна. Подарявах ти цялото си време, цялата си любов, всички от мен ти дадох, просто за да си щастлив. Но повече не мога!

Обичам те, но ти не заслужаваш сърцето ми. Не заслужаваш моята любов и не заслужаваш да споделиш моето щастие или моята болка. Нямаше да знаеш как да го оцениш така или иначе. Никога не го направи.

Прие ме за даденост. Използва ме като кошче за боклук, винаги ме поставяше на заден план, но никога не прояви интерес да ми помогнеш. И аз бях разбита. И аз бях тъжна. И аз имах нужда от теб. А къде беше ти?

Майка ми винаги ми казваше: „Или го накарай да види и оцени твоята любов, преданост и искреност или му покажи вратата!“ И най-накрая послушах нейния съвет. Това е моят начин да ти покажа, че бях твърде добра за теб!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама